Cos fum inox – Sisteme profesionale de evacuare pentru orice tip de combustibil

Publicat pe 18 Mai 2018
Pentru ca instalatiile de incalzire sa poata functiona in conditii optime, sistemul de evacuare a gazelor arse trebuie ales cu ajutorul unui specialist in domeniu. Aceasta componenta este disponibila intr-o gama variata de modele si poate fi personalizata pentru orice sistem de incalzire, indiferent de combustibilul folosit.

Seminee Expert importa si comercializeaza diverse tipuri de cos fum inox Metaloterm Ontop, fabricate in Olanda si Germania. Acestea sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate pentru a rezista la temperaturi de pana la 1000 °C si au o durata de viata cuprinsa intre 10 si 30 de ani.

Rezistenta la socuri termice si etanseitate sporita

Din punct de vedere functional, cosurile de fum sunt foarte importante pentru buna functionare a instalatiilor termice din constructii civile sau industriale. De aceea, dimensionarea cosurilor si alegerea materialului din care sunt fabricate reprezinta detalii care fac diferenta dintre un partener de nadejde si unul care nu poate oferi garantia unor servicii si produse profesionale.

Seminee Expert tine cont de toate normele europene si colaboreaza numai cu producatori de top, asa cum este Metaloterm Ontop. Acest producator isi desfasoara activitatea de peste 50 de ani si continua sa invoveze in domeniul solutiilor de evacuare a gazelor arse. Cu peste 4000 de tipuri de produse, acest brand este prezent in peste 20 de tari din Europa si garanteaza un nivel calitativ superior.

Care sunt avantajele unui cos fum inox profesional?

Sistemele de cosuri de fum Metaloterm Intop sunt realizate cu tehnologii avansate si dispun de o accesorizare completa. Astfel, produsele au avantaje multiple, printre care:

Rezistenta la temperaturi foarte ridicate si in mediu chimic;

Rezistenta la autoaprindere pe interior;

Exploatare in conditii de siguranta;

Materiale ce asigura o greutate redusa;

Diametre ce pot varia intre 80 mm si 1000 mm;

Temperatura de utilizare 400 – 600 ° C;

Presiune de lucru -2oo pa;

Garantie de pana la 30 de ani.

Solutii tehnice ce imbina functionalul cu esteticul

Datorita experientei relevante in domeniul sistemelor de incalzire, echipa Seminee Expert vine in ajutorul clientilor cu solutii si produse ce satisfac atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Aceasta raspunde cu solutii inedite chiar si celor mai exigente cerinte arhitecturale, toti clientii fiind multumiti de serviciile prestate. De asemenea, cosurile de fum instalate sunt intretinute corespunzator de catre specialisti bine pregatiti, astfel ca acestea isi mentin calitatile in timp.

Discuta cu un specialist despre instalarea unui cos fum inox

Fie ca esti interesat de achizitionarea unui sistem de evacuare a gazelor sau un sistem de incalzire modern, economic si eficient, Seminee Expert este partenerul la care poti apela cu incredere. Aici esti intampinat de oameni bine pregatiti, pasionati de tehnologie si echipamente sigure, dispusi sa iti prezinte cele mai avantajoase optiuni.

Te poti intalni cu acesti experti si la expozitiile de specialitate din Romania, acolo unde sunt prezentate cele mai noi si avansate sisteme de cosuri de fum, seminee si alte accesorii aferente.

Pentru detalii suplimentare despre companie si produse, acceseaza Seminee-Expert.ro. De asemenea, poti cere informatii si la urmatoarele date de contact:

Tel: +4 0721 280 587 / +4 0744 207 437

E-mail: office@Seminee-Expert.ro

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →