Costume la comanda made to measure by Sir Ludovic, croitorul devotat al domnilor

Publicat pe 19 Iulie 2016
Romania, Bucuresti, 2016, incinta Athenee Palace Hilton - Pietei de costume made-to-measure i se alatura un nou nume: Sir Ludovic.

Conceptul de croitorie „la comanda”, „pe masura” (Made-to-Measure) se bazeaza pe imbinarea perfecta a metodelor traditionaliste cu tehnicile moderne de constructie a tiparelor si de confectionare a produselor pentru obtinerea unui articol de imbracaminte de cea mai inalta calitate.

Modelele propuse de croitorul Sir Ludovic aduc costumele made to measure in zona de confort a barbatului modern. Clientul Sir Ludovic apreciaza stilul clasic al costumelor bine croite, insa pune accent si pe partea neconventionala, fie ca este vorba despre culori deosebite sau detalii care fac diferenta.

Colectia actuala Sir Ludovic propune tinute complete, care se remarca prin tesaturi de cea mai buna calitate, o croiala impecabila si detalii neobisnuite adresate atat mediului de business romanesc cat si evenimentelor de seara. Culorile costumelor variaza de la clasicele negru si gri, la nuante regale de albastru, verde sau burgundy si ajung la modele in carouri. Tesaturile utilizate sunt din lana de cea mai buna calitate, matase, catifea, bumbac sau casmir si provin de la producatori consacrati din Anglia si Italia precum Holland&Sherry, Vitale Barberis sau Cerruti. 

„Cunoasterea in detaliu a tiparelor, a tesaturilor si a serviciului de croitorie va acorda siguranta alegerii celei mai potrivite variante, adaptate nevoilor dumneavoastra, chiar si in situatia in care sunteti neinitiat inca in lumea costumelor si a camasilor la comanda.” - Sorin Moldoveanu, CEO Sir Ludovic.

„Am vizitat atelierul Sir Ludovic pentru a-mi realiza un costum la comanda ce urma sa-l port in cadrul unui eveniment a carui amfitrion eram. Mi s-a oferit posibilitatea de a alege modelul, articolul de tesatura, accesoriile necesare, forma gulerului, masetelor sau buzunarelor, iar rezultatul final a fost un produs de imbracaminte unic, personalizat, cu piese monogramate, foarte confortabil, confectionat special pentru evenimentul respectiv. Multumesc croitorului Sir Ludovic!” Alexandru Constantin, News Presenter/Producer Prima Tv.

Sir Ludovic va asteapta impreuna cu o echipa de consultanta pentru alegerea costumului perfect ce urmeaza a fi puratat in cadrul evenimentul la care urmeaza sa participati:  

Showroom: Bucuresti, sector 1, Str Episcopiei nr 1-3, interior Athenee Palace Hilton

Facebook: https://www.facebook.com/LudovicSuitMaker/

www.sirludovic.com


Sir Ludovic

Modelele propuse de croitorul Sir Ludovic aduc costumele made to measure in zona de confort a barbatului modern. Clientul Sir Ludovic apreciaza stilul clasic al costumelor bine croite, insa pune...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!