Cosurile cadou – cum s-a transformat a darui intr-o industrie de milioane de euro in Romania?

Publicat pe 2 Noiembrie 2019
In prag de Sarbatori, cosurile cadou sunt o modalitate flexibila, interesanta si chiar mai ieftina per ansamblu de a oferi bucurie angajatilor, familiei si chiar partenerilor de business.

De fapt, aceasta industrie a atins apogeul in ultimii ani datorita companiilor, care au cautat modalitatea perfecta de a-si motiva si loializa angajatii, astfel incat acestia sa ramana in cadrul firmei, dar si pentru a le reduce cheltuielile pricinuite de astfel de sarbatori.

Practic, de la daruirea unui cadou, pana la construirea unei adevarate industrii, nu a fost decat un pas. Dovada sta in faptul ca tot mai multe magazine online ofera o selectie de cosuri cadou gourmet sau traditionale, destinate diverselor ocazii, la preturi foarte accesibile.

Unul dintre aceste magazine online este si Giftidea.ro, lansat in anul 2012, care se bucura de notorietate pe aceasta piata dinamica, prin colectii de cadouri cuprinzatoare, potrivite cerintelor si bugetelor clientilor. 

Din 2012 pana in prezent, peste 3500 de clienti (persoane fizice si juridice) din varii domenii de activitate, le-au oferit angajatilor, colaboratorilor si partenerilor de business cosuri Craciun online sau pentru alte ocazii, cum ar fi: 1 martie, 8 martie, 14 februarie, 24 februarie, Revelion sau Paste.

Spre exemplu, in ceea ce priveste cadouri angajati, economisesti timp. Cu un singur click alegi cadoul de care esti interesat si comanzi, in doar cateva minute, cadouri pentru toata lumea.

In ceea ce priveste cadourile business, oricand le poti personaliza. Chiar daca vei cumpara acelasi cadou pentru toata lumea, poti adauga unul sau mai multe produse, felicitari sau poti opta pentru un alt tip de ambalaj. In plus, ai flexibilitate ridicata, mai ales ca oferta este diversificata: dulciuri, bautura fina, elemente care pot sa ramana amintiri si ceva personalizat.

Selectie bogata de produse, cu fiecare cos cadou comandat

De regula, fiecare sarbatoare are tematica sa, dar vei gasi si optiuni de cosuri cadou generale, ce pot fi daruite cu ocazii mai putin specifice. Nici cei mici nu sunt uitati, iar magazinele online le ofera cosuri cadou pentru copii ce cuprind jucarii si multe dulciuri apetisante.

La modul general, cosurile cadou pot contine:

  • bauturi traditionale (vin, palinca) sau fine (whiskey, coniac etc.);
  • selectie de dulciuri: de la panettone sau cozonac, la bomboane, praline sau trufe de ciocolata, diverse sortimente de fursecuri sau prajituri, toate sunt atent aranjate si alese, astfel incat sa fie pe placul tuturor;
  • produse gourmet - rezervate cosurilor cadou speciale, exclusiviste, care au un cost mai mare: terina de cerb, terina de gasca sau piftie de rata;
  • selectie de cafea - diferite sortimente de cafea, de la specialitati italienesti cunoscute pana la tipuri mai putin intalnite la noi.

Domenii: Retail

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →