COVID-19 nu poate limita activitatile din propria gradina - shooping-ul online va vine in ajutor!

Publicat pe 23 Aprilie 2020
Toata lumea vorbeste despre raspandirea noului COVID-19, un virus care se pare ca este mai ucigas decat toate cele cunoscute pana in prezent. Autoizolarea si chiar carantinarea sunt masuri de urgenta, masuri prin care raspandirea sa poate fi oprita sau cel putin incetinita.

Autoritatile promit ca totul va descurge normal, ca magazinele vor fi constant alimentate cu strictul necesar. Cu probleme uriase se confrunta cei care stau la oras, persoane ce nu se pot preocupa de o gradina ca sursa pura de alimente sau pur si simplu cu scopul de a se destresa. 

Pentru casa si gradina, Bricolaj Market are alternative diverse

Bricolaj Market, un magazin reper pentru romanii de pretutindeni, isi concentreaza o mare parte din activitate in mediul online. Pentru cei din mediul urban si nu numai, sectiunea din cadrul magazinului intitulata casa si gradina este locul din care isi pot achizitiona toate cele necesare pentru a putea desfasura activitati diverse in gradina.

O metoda antistres extrem de buna, cosmetizarea gradinii poate fi realizata mult mai simplu si mai cu spor cu echipamentele disponibile in cadrul magazinului online anterior mentionat. Totul incepe cu pregatirea gazonului, curatarea si ulterior tunderea acestuia. Pomii au nevoie de asemenea de o atentie speciala.

Cei ce nu au apucat inca sa isi curete pomii, insa nu vor sa se expuna in aglomeratia urbana, pot comanda totul online. Vorbim de fierastraie si motofierastraie extrem de utile in acest sens, mai ales in cazul pomilor inalti, unde procesul de curatare se realizeaza mai greu.

Cat despre gazon, masina de tuns iarna, motocoasa, dar si trimmerul sunt de mare ajutor. Cu o masina de tuns iarba, orice persoana poate cosmetiza gazonul atent, aducand firele de iarba la acelasi nivel. Motocoasele si trimmerele sunt ideale pentru locurile inguste, acolo unde masina de tuns iarba nu poate ajunge.

Nu in ultimul rand, motosapele, atunci cand pamantul ajunge la o temperatura benefica pentru cultivare, pot fi folosite pentru a pregati solul pentru plantatiile ulterioare. La Bricolaj Market se regasesc o multime de echipamente pentru casa si gradina, de mare necesitate mai ales acum, in plina pandemie, cand nimeni nu isi doreste sa se expuna la vreun risc.

Domenii: Agricultura

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!