Coviflu - Remediul pentru cei cu sistemul imunitar scăzut

Publicat pe 15 Octombrie 2020
Venirea sezonului rece înseamnă, fără doar și poate, numeroase îmbolnăviri de răceală și gripă, chiar și decese, numărul persoanelor care mor din cauza acestor infecții respiratorii ridicându-se la 250.000-500.000 anual, la nivel mondial. Anul acesta, însă, când răceala și gripa se vor suprapune cu epidemia de coronavirus, bolnavii au la dispoziție Coviflu, un remediu naturist de la Medicinas.

Răceala comună este descrisă ca fiind o infecție virală, ale cărei simptome pot să persiste până la o săptămână. Primele semne și simptome apar, însă, la 1-3 zile de la expunerea la virus, iar semnele care indică o răceală sunt: nas înfundat, durere în gât, tuse, cefalee ușoară, strănut, febră, stare generală de rău. În anumite cazuri, însă, unele persoane pot să experimenteze și probleme de respirație, dar și migrene puternice. În ceea ce privește complicațiile date de răceală, acestea pot fi otită medie, astm, sinuzită acută, gripă, pneumonie, bronșiolită, în cazul copiilor. 

Spre deosebire de răceală, care poate fi determinată de peste 200 de virusuri, rinovirusuri și adenovrisuri, gripa debutează brusc și este provocată doar de virusul gripal A, B sau C (Influenza A, B sau C), dar și de subtipuri A(H3N2) şi A(H1N1).

Gripa este definită ca fiind o infecție virală foarte contagioasă, ce se transmite prin aerosoli generați de tuse și strănut, contact cu bolnavi ori cu suprafețe contaminate. Principalele simptome date de gripă sunt febra care debutează brusc și care înregistrează valori de 38-40 de grade, mialgie, artralgie, durere de cap intensă, uneori însoțită de fotofobie, letargie severă, durere în gât, rinită, tuse, care la început este uscată, iar apoi devine productivă. În anumite cazuri, bolnavii pot experimenta și simptome gastrointestinale, precum greață, vărsături, diaree. Uneori, bolnavii se confruntă cu spută sangvinolentă, care poate fi însoțită de dispnee, uneori putându-se ajunge chiar și la edem pulmonar și deces. 

Atât simptomele date de răceală, cât și cele date de gripă pot fi, însă, ameliorate cu ajutorul Coviflu. Acest remediu naturist obținut din plante de la Medicinas acționează rapid în organism și este eficient pentru a ameliora strănutul, rinoreea, congestia nazală, dar și febra, cefaleea și durerile musculare. Coviflu este, de asemenea, un remediu naturist ce ajută la combaterea stărilor febrile și a frisoanelor, ameliorează disconfortul și durerile. 

Coviflu este un remediu naturist obținut din plante, disponibil sub formă de capsule blister. Se recomandă administratea a o pilulă pe zi. Este indicat să fie administrat persoanelor în vârstă, celor care prezintă un risc crescut de a dezvolta aceste infecții respiratorii, precum celor care au un sistem imunitar slăbit ori care suferă de boli cardiovasculare sau pulmonare cronice, bolnavi de cancer sau HIV ori boli renale, diabetici ori persoane care muncesc în cămine ori în centre de tratare a unor boli cronice.

Domenii: Farma

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!