Creste viteza site-ului tau cu hosting pe platforme SSD

Publicat pe 18 August 2016
Unul din factorii care ajuta la o pozitionare cat mai buna in motoarele de cautare este viteza de incarcare a site-urilor. Pe masura ce site-urile cresc in dimensiuni este important ca viteza de incarcare sa ramana constanta sau chiar sa creasca.

Pe langa faptul ca viteza de incarcare este unul din factorii care duc la o pozitionare SEO mai buna, daca un site se incarca greu, o mare parte din vizitatori vor iesi de pe el inainte sa se incarce.

Pentru a beneficia de o viteza mare de incarcare a site-ului se recomanda ca acestea sa ruleze pe infrastructuri de hosting SSD performante care ofera un timp de citire/scriere (I/O) extrem de rapid, astfel ca informatia este livrata aproape instantaneu de pe mediile de stocare.

Discurile SSD (Solid State Drive) stocheaza informatia in mediu solid, astfel ca aceasta este livrata instant. Discurile Profesionale SSD asigura o viteza de citire secventiala de pana la 550MB/s. Dispunerea lor in matrici RAID asigura o viteza superioara acestor nivele impreuna cu o redundanta sporita.

La Hostvision am dorit sa asiguram un serviciu de hosting SSD performant care sa poata gestiona site-uri cu trafic relativ ridicat. Am dezvoltat platforme de gazduire web rapida care folosesc procesoare Intel Enterprise de ultima generatie cu medii de stocare SSD PRO redundante dispuse in matrici RAID10 pe care ruleaza Cloudlinux impreuna cu serverul web ultra rapid Litespeed.

Gama de servicii de hosting SSD cuprinde atat pachetele RealSSD dezvoltate pentru viteza cat si ExtremeSSD cu server MySQL dedicat pentru putere de procesare superioara.

Domenii: Afaceri, IT

Hostvision SRL

Hostvision este una din principalele firme de hosting din Romania. Oferim servicii de hosting si inregistrare domenii inca din 2001 pentru mai mult de 12000 de clienti. Gama de pachete de hosting...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →