Crezi ca stii cum sa conduci o masina?

Publicat pe 3 Martie 2020
Scoala de soferi Driver For Life Bucuresti

Trebuie sa recunoastem ca nimeni nu s-a nascut invatat. Dar totul depinde de cat de multa implicare a acordat persoana respectiva la cursurile de la scoala de soferi si cat de bine si-a dezvoltat tehnicile pe parcurs. Nu este suficient numai sa terminati scoala de soferi, trebuie din cand in cand sa va autoevaluati stilul de a conduce si daca constatati ca ceva nu este asa cum trebuie atunci trebuie sa reevaluati totul.

Tehnici de condus care va vor salva in foarte multe situatii

Dar cum puteti sa va dati seama daca tehnicile de condus folosite sunt cele corecte si cum sa le imbunatatiti? Noi, cei de la scoala de soferi Driver For Life am alcatuit o lista cu sfaturi deosebit de importante pentru a va imbunatati tehnicile. Asadar iata care sunt acestea:  

- atunci cand depasiti nu va bazati pe logica si nici nu va luati dupa cel din fata dumneavoastra, asteptati pana in momentul in care vizibilitatea nu este obturata si analizati cu atentie traficul din jur.

- tineti corect mainile pe volan asa cum ati invatat la scoala de soferi

- este foarte important sa manevrati volanul corect descriind sferturi si jumatati de tura in asa fel incat sa nu lasati volanul din mana

- daca ramaneti blocat in zapada nu trebuie sa turati motorul la maxim ci sa manevrati rotile din volan astfel incat sa va faceti loc.

- gasiti 3 mutari inainte ca la sah, ganditi dinainte miscarile si manevrele pe care le veti face si adaptati-va la conditiile de drum.

- asigurati-va ca aveti o pozitie corecta pe scaun

- acordati o atentie deosebita atat la ce faceti dumneavoastra in masina cat si la ceilalti participanti la trafic

- asteptati intotdeauna 2 secunde dupa ce s-a facut verde la semafor pentru ca este posibil sa va intalniti in intersectie cu un viteaz ce trece pe galben. Chiar daca masinile din spatele dumneavoastra claxoneaza este o masura de precautie foarte buna .

Va asteptam pe site-ul nostru pentru ca sa aflati mai multe informatii utile

In momentul in care veti reusi sa stapaniti aceste mici trucuri veti putea spune ca sunteti un sofer bun. Multe dintre tehnicile pe care le invatati la scoala de soferi va trebui sa le aprofundati ulterior dar pe cele mai importante dintre ele trebuie sa le invatati pe loc, asadar, recomandarea noastra este sa fiti cat mai atent la informatiile pe care vi le ofera instructorul.

Sunt doar cateva dintre cele mai importante lucruri de care sa tineti cont dupa ce ati terminat scoala de soferi si ati obtinut permisul de conducere. Traficul este foarte imprevizibil si trebuie sa fiti mereu pregatit.

Daca doriti sa aflati mai multe astfel de informatii atunci va asteptam pe site-ul nostru https://scoaladesofericatb.ro si veti constata ca nu tot ce veti gasi acolo sunt legate neaparat de scoala de soferi intrucat multe informatii vor fi pretioase chiar si dupa ce ati terminat.

DIRECTOR: Nicolae Comandatu


Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!