crypto.ro anunță prima conferință crypto din România - The Alliance

Publicat pe 15 Martie 2023
Crypto.ro organizează conferința„The Alliance" la Timișoara pe data de 21 septembrie 2023, la Galla Events.

TIMIȘOARA, 15 MARTIE 2023 - Crypto.ro organizează conferința„The Alliance" la Timișoara pe data de 21 septembrie 2023, la Galla Events.

Conferința va aduna cele mai inovatoare minți, antreprenori, investitori și entuziaști crypto pentru a discuta ultimele dezvoltări și oportunități din acest spațiu.

„The Alliance" își propune să ofere o platformă pentru inovatori de a se conecta, a împărtăși experiențe și a lucra împreună la noi idei și proiecte.

„Sperăm că acest eveniment să contribuie la creșterea adopției criptomonedelor și a tehnologiei blockchain atât în România, cât și în Europa”, a declarat Alex Numeris, fondator și CEO.

Cu peste 500 de participanți așteptați din întreaga lume, această conferință este o oportunitate incredibilă pentru comunitatea crypto de a face networking, de a învăța, de a discuta ultimele noutăți crypto și de a colabora cu unele dintre cele mai influente voci.

Pentru mai multe informații despre evenimentul The Alliance, vă rugăm să vizitați site-ul oficial la adresa https://events.crypto.ro/.

Despre crypto.ro

Crypto.ro este o platformă crypto media care furnizează informații precise și actualizate cu privire la cele mai recente evoluții din lumea criptomonedelor. Având o echipă experimentată, platforma oferă o acoperire cuprinzătoare a industriei criptomonedelor, inclusiv trendurile pieței, actualizări legislative, dar și cursuri crypto gratuite.

De asemenea, platforma oferă o varietate de articole orientate spre educație, menite să ajute investitorii să identifice criptomonede cu potențial.

În plus, investitorii pot beneficia de cercetări facute de echipa crypto.ro, care îi pot ajuta să ia decizii informate cu privire la cele mai bune platforme de criptomonede. Analiza platformelor de tranzacționare a criptomonedelor acoperă o gamă largă de exchange-uri, oferind investitorilor o imagine detaliată a ceea ce este cea mai bună platformă în care își pot încredința capitalul de investiție.

Oferind cursuri gratuite de criptomonede, analize detaliate ale pieței și perspective cuprinzătoare asupra celor mai bune aplicații de criptomonede, crypto.ro este destinația unică pentru toate lucrurile legate de criptomonede.

Urmărește crypto.ro pentru a rămâne informat

  • https://twitter.com/cryptoro
  • https://t.me/cryptoro
  • https://www.instagram.com/crypto.ro/
  • https://www.youtube.com/cryptoromania


orguno.com SRL

https://orguno.com/ro

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!