Cu serviciul de inchirieri autocare de la firma de transport Lukadi, nu aveti de ce sa va temeti de siguranta dvs.!

Publicat pe 23 Februarie 2018
Ultimele numere confirma faptul ca autobuzele si autocarele sunt mai sigure decat masinile, motocicletele, bicicletele, tramvaiele si chiar pietonii. Nu numai ca, dar sunt la acelasi nivel de siguranta ca si trenurile, ceea ce este incredibil, avand in vedere ca trebuie sa imparta drumurile cu alti utilizatori si cu modurile de transport!

Mai mult decat atat, in medie, un autocar este capabil sa inlocuiasca cel putin 30 de masini, deci daca mai multi soferi si-au parasit automobilele acasa pentru a calatori cu autocarul, ar fi mai putina congestie si in final, mai putine accidente!

Dupa cum va spune orice profesionist adevarat, fiecare accident rutier este prea mare si chiar daca industria autobuzelor si autocarelor are deja un impresionant nivel de siguranta rutiera, se straduieste in permanenta sa isi imbunatateasca siguranta, mai ales prin promovarea unui nivel ridicat de profesionalism prin pregatire riguroasa initiala si continua a conducatorului auto si imbunatatirea designului si tehnologiei vehiculului, care este un castig pentru toata lumea!

Inchirieri autocare pune la dispozitie cel mai sigur mod de transport pe sosea. Fiecare dintre soferii nostri de la firma de transport Lukadi primesc cursuri frecvente de sanatate si siguranta. Fiecare dintre calatoriile cu autocarul va va duce la destinatie in siguranta. Pentru noi, siguranta vine pe primul loc: inchierieri autocare respecta cele mai inalte standarde de siguranta si soferii nostri sunt instruiti conform ultimelor metode. Alegeti calatoria dvs. din reteaua noastra extinsa de rute, si incepeti sa calatoriti cu cele mai sigure mijloace de transport de astazi.

Folosim cele mai noi caracteristici de siguranta atat la bordul autocarelor noastre, cat si pentru instruirea soferilor nostri.

Siguranta la bord este standarda la Inchirieri autocare, nu in ultimul rand datorita inovatiilor tehnologice. Toti soferii nostri de la Inchirieri autocare sunt echipati cu cele mai recente sisteme de asistenta electronica care sustin toate masurile de siguranta de la bord.

Sistemul ESP, asistentii de franare de urgenta, asistentii pentru benzi, sistemul de control al vitezei de, senzorii de lumina ambientala, lampile cu marcaj final si altele sunt caracteristicile de siguranta standard ale autocarelor noastre de la Inchirieri autocare, pentru a face calatoria cu autocarul chiar mai sigura. Toti soferii nostri sunt testati, astfel incat va garantam o calatorie sigura. Autocarele de la Inchirieri autocare sunt frecvent verificate pentru a se asigura ca sunt obtinute cele mai inalte masuri de siguranta.

Inchirieri autocare ia siguranta foarte serios. Soferii Inchirieri autocare va vor duce la destinatie in siguranta - zi si noapte. 

Fiecare dintre soferii nostri se straduiesc sa mentina serviciul de inalta calitate pe care ne mandrim cu oferta. Soferii nostri sunt pregatiti pe deplin si au pregatire periodica in materie de sanatate si siguranta, ceea ce inseamna ca acestia sunt intotdeauna pregatiti pentru orice trafic si / sau probleme de calatorie care pot aparea. Inchirieri autocare urmeaza o politica stricta care cere soferilor sa ia pauze regulate de odihna si calea cea mai potrivita pentru fiecare calatorie.

Cu urmarirea GPS, putem verifica perioadele de conducere si odihna si puteti vedea locatia autocarelor noastre in orice moment. Calatoriile pe timp de noapte sunt servite de un echipaj de doua persoane, iar soferii comuta regulat. De asemenea, soferii din aceste calatorii sunt special instruiti pentru operarea in timpul noptii. Veti observa aceste politici pe calatorii mai lungi cu autocarul atunci cand exista doi soferi la bord. Siguranta dvs. va fi intotdeauna prioritatea noastra principala.

Domenii: Turism

ATELIERUL DE CREATII DIGITALE SRL

Noi cei de la Atelierul de Creatii Digitale ne consideram o agentie de publicitate inovativa, care doreste a oferii clientilor o experienta cat mai completa din punct de vedere al serviciilor....

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!