Cum alegem cel mai potrivit sistem antifurt magazin pentru centrul comercial?

Publicat pe 22 Ianuarie 2018
Potrivit unui studiu efectuat de catre Center for Retail Research, in ultimii ani procentajul furturilor din magazine este intr-o continua crestere, de aceste pierderi fiind vinovati angajatii intr-un procentaj de 35%, de restul bunurilor furate fiind vinovati clientii.

Cum putem reduce numarul produselor furate din magazin?

Singurul mod prin care putem descuraja hotii sa actioneze in incinta magazinul este const in instalarea acestor sisteme antifurt magazin disponibile aici si prin montarea in locuri strategice a camerelor de supraveghere si angajarea unui personal de securitate si protectie.

Ce tip de sistem antifurt magazin sa folosim?

Pentru a putea sa prevenim situatiile neplacute, trebuie sa luam in calcul dimensiunea magazinului, tipul acestuia si tipurile de produse ce sunt comercializate.

Marimea spatiului comercial determina in mod direct numarul echipamentelor de securitate, dar si tipul acestora.

Magazinul poate sa dispuna de un spatiu mare, mediu sau mic, sa comercializeze haine, alimente, electronice sau alt tip de produse, indiferent de natura acestora este importanta amplasarea cabinelor de securitate atat la iesire cat si la intrare, acestea avertizand sonor atunci cand un produs este scos din magazin fara indepartarea tag-urilor sau a etichetelor de protectie.

Care sunt beneficiile instalarii unui sistem antifurt magazin?

Prin instalarea acestor sisteme obtinem siguranta pentru produsele comercializate, in acelasi timp se memoreaza un numar foarte mare de informatii legate de acestea, astfel incat putem optimiza activitatile din magazin, putem creste vanzarile si ne permite sa amplificam productivitatea angajatilor.

Sistemul antifurt ne permite monitorizarea camerelor video si punctului de control acces, acesta poate fii interconectat cu sistemul de gestiune si emite rapoarte periodice despre vanzarea produselor, identificarea zilelor si perioadelor aglomerate. Toate aceste lucruri pot sa fie urmarite cu ajutorul unui browser web.

Tipuri de sisteme antifurt pentru magazine retail

In momentul actual exista doua tipuri disponibile de sisteme antifurt pentru spatiile comerciale de tip retail.

Sisteme antifurt cu radiofrecventa

Sistemul cu detectie prin radiofrecventa este compus din: antene antifurt, dezactivatoare de etichete adezive (acestea se monteaza la fiecare casa de marcat, ajutand la dezactivarea alarmei puse pe un anumit produs), detasator tag-uri rigide, etichete de unica folosinta (aceste etichete se dezactiveaza de catre personalul magazinului in momentul cand produsul a fost achizitionat, etichetele raman pe produs fara a mai declansa alarma) si tag-uri rigide pentru haine (aceste tag-uri nu se pot dezactiva, acestea se detaseaza cu ajutorul aparatului special instalat la casa de marcat si ulterior se refoloseste pe alt produs).

Sisteme antifurt cu detectie acustomagnetica

Sistemul antifurt ce se bazeaza pe unde acustomagnetice este compus in mare parte din aceleasi componente ca cel cu detectie prin radiofrecventa: porti antifurt (ce se instaleaza la intrarea si iesirea din magazin), dezactivator etichete adezive si detasator tag-uri rigide, etichete adezive de unica folosinta.

Diferenta dintre componentele acestiu sistem si cele prin radiofrecventa, o prezinta marimea si calitatea acestora.

Etichetele adezive si tag-urile au o marime mai mica decat cele prezente la sistemul cu radiofrecventa, acest lucru le face mult mai uzuale in supermarketuri.

Printre aceste tag-uri rigide se gasesc si de tip r50 si tag-urile speciale, care sunt mult mai greu de distrus sau inlaturat de pe produse.

Pentru a alege cel mai potrivit sistem antifurt magazin, trebuie sa tinem cont de toti factorii pe care i-am prezentat anterior, cel mai usor mod posibil este acela de a contacta o firma specializata in acest domeniu si de a cere consultanta.

Pentru informatii suplimentare acceseaza platforma online http://www.helinick.ro/

Telefon: 0745 394 665

Domenii: Telecom

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!