Cum alegem echipamente de box potrivite

Publicat pe 3 Octombrie 2019
Afla de la expertii Knockout cum sa alegi in mod corect echipamentele de box potrivite.

Atunci cand vrem sa ne antrenam mai intens si sa avem sesiuni dure de sparring cu parteneri mai experimentati, trebuie sa ne protejam cat mai bine tibiile de loviturile adversarilor. Pentru a avea un plus de protectie cand facem antrenamente cu parteneri trebuie sa avem in geanta de antrenament perechea potrivita de tibiere de Kickbox Knockout.

Aceste echipamente trebuie sa fie alese bine pentru ca ele sa ofere un grad cat mai inalt de protectie pentru tibie dar si adversar. Ele sunt realizate fie din piele naturala si artificiala. Recomandam cu incredere aceste materiale pentru ca ele vor da plus de protectie si sunt foarte rezistente. Pe langa aceste materiale gasim si tibiere realizate din ciorap care sunt ideale atunci cand facem antrenamente mai usoare.

Pe langa materialele alese trebuie sa ne uitam si la cat de bine vor sta tibierele cand le purtam. Ele nu trebuie sa fie prea largi sau strampte ci potrivite. Spuma tibierelor de Kickbox trebuie sa fie destula pentru o protectie ridicata atat in partea de sus cat si in partea de jos a tibiei. Pe langa spuma, trebuie sa ne uitam cu atentie si cum se inchid tibierele pentru a ne asigura ce ele vor sta fixe pe picior atunci cand le purtam.

Pentru a te asigura ca atunci cand faci sparring si antrenamente cu adversar vei beneficia de maxim de protectie - iti recomandam sa alegi si o casca de box de la Knockout. Aceasta are rolul crucial de a proteja cat mai bine fata/capul si pometii pentru ca tu sa eviti orice fel de accidentare sau contuzie. Castile de box Knockout sunt utilizate de sportivi profesionisti precum Alex Filip, Mirel Dragan si multi altii.

Pentru a te asigura ca ai un plus de protectie atunci cand faci sparring intens iti recomandam sa alegi gama de manusi de box de calitate de la Knockout si de la branduri straine precum Venum/Phantom si King.

Domenii: Lifestyle

Mario Sport Brands SRL

Magazin online de echipamente sportive pentru sport de contact precum manusi de box, mma, tibiere kickbox, proteze dentare, saci de box. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!