Cum alegem lampa de unghii potrivita

Publicat pe 20 Decembrie 2018
Este important sa stim ca atunci cand vrem sa ne facem singure manichiura, trebuie sa stim cum sa alegem corect lampa de unghii.

In ziua de azi orice doamna si domnisoara isi doreste sa aiba o manichiura frumoasa se eleganta de care sa se poata bucura zi de zi.

De aceea pe site-ul www.janetnails.ro gasesti o gama variata de produse profesionale de manichiura si pedichiura la cele mai inalte standarde si preturi accesibile.

Dar ce te faci cand vrei sa iti realizezi singura manichiura la tine acasa?

Alegi singura produsele de manichiura sau faci un research online in speranta ca vei gasi un ghid care sa iti arate cum sa alegi produsul dorit?

In acest articol echipa Janet Nails iti arata cum sa alegi corect lampa uv de unghii pentru a realiza o manichiura de nota 10.

In primul rand trebuie sa intelegi ca sunt mai multe lampi de unghii din care poti alege. Ele sunt de 2 feluri - fie cu LED - care sunt recomandate pentru saloane de infrumusetare, fie cu TUB care sunt recomandate pentru uzul acasa.

CEle cu LED sunt putin mai scumpe dar merita pentru ca usuca gelul mai rapid si uniform + ca rezista mai mult timp.

Puterea lampilor va juca un rol important pentru ca ele sunt de divers puteri de la 9W pana la 48W. Cu cat puterea este mai mare cu atat lampa va usca mai rapid gelul de unghii.

Vezi care este bugetul tau - pe site-ul nostru gasesti lampi uv unghii Janet Nails cu diverse puteri si diverse preturi.

Pe langa asta vezi care este gelul uv de unghii ales. Unele geluri sunt musai folosibile cu lampa de uv.

Pe langa asta vezi si ce lac de unghii vei alege. Pe site-ul nostru gasesti lacuri de unghii diverse care sa iti asigure manichiura de care ai nevoie.

Lampa uv de unghii mai trebuie sa aiba si functii suplimentare precum temporizator de oprire, ventilator pentru ca tu sa iti faci treaba cat mai usor.


STAR MARKETING MEDIA

Agentie de marketing si web design din Timisoara ca ajuta afacerile mici sa atraga noi clienti in online si sa devina mai cunoscute prin SEO, Adwords, Social Media, Conversion Rate Optimization.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →