Cum alegem proteza de box Knockout

Publicat pe 2 Octombrie 2019
Afla cum sa iti alegi in mod corect proteza de box de la Knockout/Venum/Shock Doctor.

Atunci cand facem sparring si vrem sa ne antrenam cu un partener cu experienta mai mare ca a noastra, trebuie sa fim siguri ca suntem protejati de accidentari si ca dantura noastra este in siguranta. De aceea echipa Knockout Store iti vine in ajutorul tau cu gama de proteze de box pentru ca tu sa iti protejezi cat mai bine dantura fata de loviturile adversarilor din ring.

Acest mic echipament este ideal cand vrei sa fi sigur ca iti protejezi cum trebuie dantura si pentru ca tu sa te poti concentra mai bine pe partea de atac. Echipa Knockout Store iti vine in ajutor in acest articol cu cateva sfaturi importante legate de alegerea protezei de box ideale si potrivite pentru tine.

In orice fel de sport de contact vrei sa ai cat mai multa protectie posibila, pentru ca atunci cand adversarul se focuseaza pe partea de atac, tu sa fi mai bine protejat. Aici ne referim si la protectia capului cu ajutorul gamei de casti de box Knockout dar si cu proteza de box.

Protezele Venum/Knockout si Shock Doctor au rolul de a absorbii cat mai bine socul provocat de loviturile incasate pentru ca dantura ta sa nu aiba de suferit. Daca porti o casca de box trebuie sa fi sigur ca ea sta fixa pe cap, ca nu se misca atunci cand incasezi lovituri si ca ai destula vizibilitate.

Cand vine vremea sa alegi proteza de box ideala aici tine doar de preferintele tale. Poate iti doresti o proteza de box mai subtire care sa iti permita sa respiri mai usor si sa nu te ingreuneze. Dar daca esti la inceputul carierei de luptator vei avea cu siguranta nevoie de o proteza dubla pentru un maxim de protectie.

Gasesti pe site-ul Knockout Store proteze de box de la branduri de renume precum Shock Doctor si Venum, dar si produse sub umbrela brandului romanesc Knockout Store. Toate acestea vor aduce un plus de protectie pentru gura, dantura si mandibula ta.

Pentru un plus de protectie la antrenamente si la sesiunile de sparring iti recomandam gama de tibiere de kickbox Knockout.

Domenii: Lifestyle

Mario Sport Brands SRL

Magazin online de echipamente sportive pentru sport de contact precum manusi de box, mma, tibiere kickbox, proteze dentare, saci de box. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →