Cum alegem sacul de box Knockout

Publicat pe 30 Septembrie 2019
Afla cum sa alegi in mod corect sacul de box de la Knockout Store

Atunci cand vrei sa te antrenezi ca un campion adevarat si sa iti imbunatatesti tehnica de lovire la sac, iti recomandam gama de saci de box Knockout care sunt realizati fie din piele naturala fie din piele artificiala pentru ca tu sa fi mai protejat cand lovesti sacul de box si sa te asigur ca el este rezistent la lovituri.

Cand vrei sa iti echipezi sala de antrenament cu sacii potriviti pentru toti sportivii din sala trebuie sa fi atent la mai multe aspecte precum dimensiunea si greutatea sacului, care este tipul de antrenament, care este materialul din care este realizat.

Primul criteriu de care sa tinem cont este greutatea si dimensiunea sacului de box. Este destul de simplu sa alegi dimensiunea sacului si sa o determini pe cea potrivita pentru tine.

Imparte greutatea ta la doi si astfel vei avea o aproximatie cat mai exacta asupra greutatii sacului. Daca ai 100 kg imparte la doi si vei constata ca ai nevoie de un sac de box de 50kg.

Dupa ce ai determinat greutatea ideala trebuie sa vezi care este tipul de antrenament practicat la sacul pe care doresti sa il alegi. Sacii de box au diferite utilizari precum cei grei care sunt ideali pentru loviturile puternice si serii scurte.

Sacii de uppercut au o forma mai neobisnuita si sunt realizati cu scopul antrenamentelor pentru exersarea uppercuturilor. In timp ce speed bags sunt saci de box care vor ajuta la antrenamente de viteza.

Trebuie sa te uiti si la materialul din care este realizat sacul de box - aici pot fi pielea naturala sau cea artificiala. Cele din piele naturala sunt mai buni pentru ca au durata de viata extinsa si au o duritate aparte.

Pentru un antrenament reusit iti recomandam gama de tibiere de kickbox de la Knockout care sunt realizate din materiale de calitate ridicata si iti ofera un plus de protectie.

Vezi si gama de bandaje de box Knockout realizate din bumbac 100% natural.

Domenii: Lifestyle

Mario Sport Brands SRL

Magazin online de echipamente sportive pentru sport de contact precum manusi de box, mma, tibiere kickbox, proteze dentare, saci de box. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →