Cum alegi accesoriile în funcție de evenimentul la care participi?

Publicat pe 10 Mai 2022
Pentru a reuși să creezi outfituri de succes este important să îți adaptezi corespunzător accesoriile la tipul de ținută purtată. Evenimentele speciale necesită în general abordarea unui stil elegant, iar în acest articol îți vom oferi câteva recomandări care să te ajute să iei cea mai potrivită decizie

Alegerea accesoriilor potrivite în funcție de eveniment

La nuntă

Dacă ai fost invitată la o nuntă este esențial să ții cont de câteva criterii precum data în care are loc și dacă petrecerea va fi ținută înăuntru sau afară. Primul aspect pe care îl vei lua în considerare va fi probabil culoarea și modelul rochiei, după care trebuie să alegi încălțămintea potrivită și restul accesoriilor care să se încadreze în aceeași paletă cromatică.

Vestea bună este că brățările Pandora se potrivesc la orice tip de eveniment, atât timp cât nu este vorba despre o gală, unde în general sunt solicitate ținutele White Tie sau Black Tie. Așadar, poți păstra la mână brățara cu charmurile tale preferate, iar în partea de sus a corpului îți recomandăm să asortezi cercei și un colier tot din argint, pentru a obține un look complet.

La Garden Party

Petrecerile în grădină permit purtarea unor haine lejere, în general rochii cu modele florale și adaptarea unor accesorii puțin mai extravagante sau viu colorate. Poți apela inclusiv la un stil boho chic pentru acest tip de eveniment, așa că bijuteriile vor consta în cercei lungi, cu pene sau biluțe și inele cu diverse modele sofisticate, purtate pe mai multe degete.

Atât timp cât bijuteriile se potrivesc între ele, iar acest întreg ansamblu se potrivește din punct de vedere stilistic cu rochia și încălțămintea pe care o porți, opțiunile sunt aproape nelimitate. Nu te sfii să porți cercei sau inele cu pietre prețioase, care să te reprezinte și să te scoată în evidență la petrecere.

La o cină romantică

Dacă partenerul tău a vrut să facă acest frumos gest pentru tine, cu siguranță vei simți nevoia să te aranjezi în aceeași măsură. În funcție de locația pe care ați ales-o, dacă este un restaurant elegant sau mai degrabă rustic, ținuta pe care o porți va consta într-o rochie, un compleu sau o salopetă în nuanțe închise. Pentru acest tip de ocazie, bijuteriile nu trebuie să fie puse foarte tare în evidență.

De aceea, îți sugerăm să apelezi la accesorii subtile precum un colier finuț din argint, simplu și cercei de mici dimensiuni, rotunzi sau poate în formă de perluțe. Dacă nu ai optat pentru un set întreg format din cercei, colier și brățară, poți potrivi între ele bijuterii din seturi diferite fără probleme. Fii însă atentă la materialul din care sunt confecționate și urmărește ca modelul tuturor să fie unul similar.

Sperăm ca recomandările noastre să îți fie utile și să te ajute să alegi cele mai potrivite accesorii în funcție de evenimentul la care participi. Cel mai important lucru rămâne însă starea ta de spirit, așa că mergi pe instinct și poartă bijuteriile care te fac să te simți cel mai confortabil.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!