Cum alegi salonul de infrumusetare potrivit?

Publicat pe 18 Martie 2019
Salonul coafura Bucuresti Antica Studio este unul din locurile unde, o data ce ai venit, vei reveni cu placere si te vei bucura de toate serviciile care sunt puse la dispozitia ta, fie ca este vorba despre coafura, manichiura, masaj, make up, micropigmentare sau masaj.

Un salon de infrumusetare care isi doreste sa aiba succes, va pune in permanenta in centrul atentiei clientii si va incerca sa le ofere acestora, inca de la prima vizita in salon coafura Bucuresti momente de rasfat si relaxare, dar si recapatarea increderii in propria persoana, datorita modului in care ajung sa arate si sa se simta.

Salonul coafura Bucuresti Antica Studio este unul din locurile unde, o data ce ai venit, vei reveni cu placere si te vei bucura de toate serviciile care sunt puse la dispozitia ta, fie ca este vorba despre coafura, manichiura, masaj, make up, micropigmentare sau masaj.

Fiecare dintre aceste servicii oferite sunt practicate de o echipa de profesionisti cu multa experienta, care stiu cum si cand sa foloseasca anumite produse sau tratamente pentru a obtine cele mai bune rezultate. Asadar, Antica Studio este locul unde fiecarui client ii sunt satisfacute anumite nevoi legate de propria persoana.

Site-ul web al salonului de coafura este locul ideal unde poti afla detalii si informatii despre tot ceea ce tine de coafor, dar exista si posibilitatea de a te programa, atunci cand nu ai la dispozitie un telefon.

Femeile, in general, isi doresc sa arate mereu bine, sa fie cochete, aranjate si sa intoarca mereu toate privirile, de aceea, acestea apeleaza constant la serviciile hairstylistilor de la Antica Studio pentru a-si recapata increderea.

Pe langa o noua vopsea, tunsoare sau coafura, ele pot primi numeroase sfaturi si pareri de la profesionisti, legat de modul in care trebuie sa isi ingrijeasca si sa isi protejeze podoaba capilara.

Pe langa podoaba capilara, la fel de important pentru femei este si felul in care le arata mainile si cat de ingrijita este manichiura si pedichiura. Acesta este si motivul pentru care, mainile si unghiile trebuie sa arate impecabil, chiar daca este vorba despre niste unghii simple sau o manichiura cu constructii cu gel.

Cosmeticiana este cea care este in masura sa dea sfaturi legate de tenul fiecarui client si sa recomande cele mai bune tratamente faciale, care redau vitalitatea si stralucirea tenului afectat de stres, oboseala sau imbatranire.

Procedurile de masaj de care clientii pot beneficia in cadrul salonului de infrumusetare Antica Studio au rolul de a aduce beneficii corpului, fie ca este vorba despre sistemul muscular, limfatic sau nervos. Un masaj realizat corect de catre maseuri profesionisti influenteaza in mod pozitiv starea generala a organismului, fie ca este vorba despre starea emotionala, fizica sau psihica.

Salonul Antica Studio isi castiga o mare parte dintre clienti si datorita pozitiei extrem de favorabile din centrul vechi al capitalei, acesta fiind inconjurat de cafenele si boutique-uri. Locatia este usor accesibila, si acest lucru este extrem de important, deoarece unul dintre criteriile care conteaza cel mai mult pentru un client este accesibilitatea si apropierea de diverse alte zone de interes pentru el, precum casa sau locul de munca.

De asemenea, la fel de importante sunt si preturile percepute pentru toate serviciile oferite in cadrul salonului, iar la Antica Studio fiecare client are garantia ca a beneficiat de calitate garantata si de indeplinirea dorintelor.

Domenii: New Media, Lifestyle

DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →