Cum alegi un semineu electric ?

Publicat pe 6 Iulie 2018
Un semineu electric este o solutie alternativa ce imita arderea lemnului cat mai aproape. Au inceput sa existe foarte multi adepti ai acestui tip de semineu deoarece nu este nevoie de cos de fum si nici nu emana vreun miros sau fum .

Urmarind ghidul de mai jos, cu siguranta vei alege cel mai bun semineu electric .

Designul unui semineu electric

Alege un model in forma si stilul care ti se potriveste cel mai mult . Daca spatiul nu-ti permite prea mult sa te extinzi catre mijlocul camerei, alege un produs pentru perete ( clientii Seminee Expert apreciaza aceste modele pentru ca sunt cele mai bune seminee, ieftine si eficiente) . Pentru apartamente sunt recomandate semineele cu design modern, cu forme geometrizate si in culori simple, in timp ce unei case pe mai multe nivele / mai spatioasa se potriveste un semineu de mari dimensiuni , cu un design classic .

Functionalitate

Toti clientii isi doresc sa aiba parte, dupa ansamblarea unui semineu, de o atmosfera calda si primitoare indifferent de sezon . De aceea aleg sa achizitioneze un model cu reglaj prin termostat , care poate fi intrebuintat si fara emisii de caldura . Daca iti doresti comfort maxim , cu siguranta te vei indentifica foarte bine cu un model ce permite reglarea prin telecomanda.

Caracteristici tehnice ale unui semineu electric

Lucruri esentiale pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand achizitionezi un semineu electric sunt puterea si capacitatea de incalzire. Daca locuiti intr-o casa spatioasa trebuie sa optati pentru un focar tip semineu .In acest caz puterea semineului poate depasi 1 800 W. Aceasta valoare ridicata indica rezistenta in timp si posibilitatea de incalzire mai rapida . Daca locuiti intr-un apartament, trebuie sa alegeti un semineu electric cu o putere moderata, cuprinsa intre 1 100 si 1 600W.

In portofoliul Seminee Expert gasiti o gama larga de modele de seminee electrice de la producatori de renume, ce prezinta urmatoarele caracteristici : geamul poate sa fie standard , interiorul din otel sau sticla neagra, la majoritatea modelelor arzatorul este dublu . Focarele semineelor produse de catre cei de la Seminee Expert au o durata de viata cuprinsa intre 5 si 10 ani .

Seminee Expert va prezinta un model ce imbina modernul si clasicul

Alege sa cumperi de  la expertii in domeniu aici . Seminee Expert se afla pe piata sistemelor de incalzire termica de mai bine de 10 ani, iar produsele si serviciile devin tot mai calitative de la an, la an. Echipa Seminee Expert raspunde intotdeauna cu creativitate cerintelor exigente ale clientilor si creeaza noi stiluri de a furniza produsele, iar acest lucru impresioneaza. Alege siguranta aici ! Echipa este compusa doar din oameni calicaficati si cu o experienta relevata in domeniu .

Poti opta pentru semineu electric fabricat de catre Element 4 ( in Olanda ), daca iti doresti in locuinta un semineu de ultima generatie. Acest tip de semineu foloseste ultimul model de sistem led aparut in domeniu si se potriveste oricui tip de locuinta, restaurant sau club, impletind elemente moderne, cu cele clasice .

Contacteaza-i acum!

Adresa Showroom cu sisteme functionale : Str. Toamnei nr 27, sector 2 Bucuresti

Telefon : 0721 280 587 / 0784 292 820

Email : office@seminee-expert.ro

Web site :https://www.seminee-expert.ro

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →