Cum arata sediul companiei FrieslandCampina?

Publicat pe 18 Octombrie 2017
Cel mai recent proiect de office design semnat de forFITOUT aduce note fresh si o alta atmosfera de lucru pentru compania FrieslandCampina - una dintre cele mai mari companii de produse lactate din lume care opereaza in multe tari din Africa, Asia si Europa de mai bine de 50 de ani.

Spatiul este dotat cu sali care pot avea utilizari diferite, de la spatii de lucru si pana la zone pentru sedinte sau intalniri cu partenerii.

Zona receptiei se bucura de un design aerisit, cu o coloristica echilibrata si jucausa ce intampina echipa si vizitatorii inca de la iesirea din liftul principal al cladirii.

Prima escala este atractiva vizual si te duce cu gandul in alta parte decat intr-un sediu de lucru.

Fiecare zona beneficiaza de spatii clasice de lucru insufletite prin culoare si elemente de mobilier sau de decor care scot din anominat orice ambient.

Spatiul fost gandit ca un spatiu versatil ce poate fi usor adaptat nevoilor companiei, ce combina armonios spatiile inchise cu cele open, si care se bucura din plin de lumina naturala si o panorma aproape de 180 de grade’. Am profitat de acest aspect si l-am pnunctat prin dispunerea unor perne customizate la ferestre. N-ai cum sa ratezi o astfel de priveliste!”, spune Razvan Chert – Design Manager forFITOUT

Cabinele telefonice din interiorul biroului sunt punctele principale de atractie vizuala personalizate cu nuante diferite, mobilier in culori vii si mesaje motivationale pe pereti.

Ne-am gandit ca avem nevoie de includerea unor phone booth-urile in birourile noastre pentru ca reprezinta o solutie excelenta pentru desfasurarea unor activitati intr-un mediu private, linistit si care sa nu-i deranjeze pe ceilalti. Ne-am dorit sa combinam beneficiile spatiilor colaborative si deschise cu nevoia echipei de a lucra, uneori intr-un mediu linistit”, sustin Florentina Vasile – Administration & Office Manager si Teodora Tunsu – Brand Manager, FrieslandCampina.

Zonele de meeting sunt aerisite si pastreaza aceleasi note de prospetime si deschidere ca in restul spatiului.

 Concluzia?

Un spatiu de birouri amenajat cu simt estetic va fi intotdeauna apreciat si va aduce un plus valoare imaginii oricarei companii. In cazul de fata, imi trece prin minte :“The details are not the details. They make the design.” Si cred ca asta am reusit si noi, forFITOUT in acest proiect FrieslandCampina, concluzioneaza Cezar Gamulescu – Managing Partner forFITOUT


SC.FORFITOUT.SRL

forFITOUT - companie specializata in servicii la cheie de amenajare interioara a spatiilor de birouri, comerciale, hoteliere, industriale si HORECA.Business-ul a fost fondat de Cezar Gamulescu in...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →