Cum călătoreşti în mini vacanţa de Paşte? Aici ai soluţii, inclusiv legate de parcare Otopeni!

Publicat pe 20 Aprilie 2021
Park4Fly.ro este un proiect gândit pentru cei care iubesc confortul, indiferent de acţiunea pe care o întreprind.

Turiştii care aleg să călătorească de Paşte pot fi înscrişi, de regulă, în trei categorii mari: cei care aleg locuri în care să se bucure de tradiţiile româneşti dintr-o anumită zonă, cei care aleg să călătorească în afara ţării pentru a se bucura de ineditul altor locuri pe care nu le-au vizitat încă şi cei care aleg locuri în care să meargă pur şi simplu, pentru a se bucura de relaxare, profitând de cele câteva zile libere alocate acestei sărbători. O parte dintre aceşti turişti, aleg să călătorească cu avionul, găsind că este mai confortabil.

Persoanelor care se îmbarcă într-un zbor cu plecare din aeroport Henri Coandă, le este util să ştie că au access la Park4Fly, parcare lângă aeroport Otopeni, pentru a putea să ia în calcul că până acolo pot să călătorească cu maşina personală.

Avantajele pe care le oferă o parcare lângă aeroport Otopeni

Park4Fly.ro este un proiect gândit pentru cei care iubesc confortul, indiferent de acţiunea pe care o întreprind.  În mod cert, este cu mult mai uşor ca la aeroport să se ajungă cu maşina personală. Transportul în comun şi chiar taxiurile pot condiţiona, pe când propria maşină este gata de plecare în orice moment. Pe de altă parte, transportul bagajelor va fi mai facil, fără să impună probleme de volum sau de greutate.

Park4Fly întregeşte paleta avantajelor prin servicii care au rolul de a-i oferi clientului siguranţă, accesibilitate şi comoditate:

transportul din parcare şi până la terminalul plecări: clientul parcării nu va trebui să aştepte ca în parcare să se strângă un grup care să fie transferat la aeroport în același timp, ci va beneficia individual de acest serviciu, fără să plătească taxe suplimentare;

  • transportul la sosire, până în parcare: în aceleaşi condiţii menţionate anterior;
  • preţul pentru parcare este la modul general accesibil, însă atunci când autovehiculul rămâne în parcare pentru o perioadă mai mare de timp, acesta va fi cu mult mai mic;
  • parcarea este monitorizată non stop cu camera video. Clienţii au posibilitatea să verifice dacă totul este în regulă, în toată perioada în care sunt plecaţi – 24/24 ore pe zi;
  • în plus, în parcare există şi agenţi de pază care au grijă ca maşinile să rămână în siguranţă.

Toate aceste servicii care însoţesc parcarea la Park4Fly reuşesc să mulţumească toţi clienţii, indiferent de cât de pretenţioşi sunt aceştia.

Cu grijă pentru clienţi, managementul WLC (companie în cadrul căreia activează şi Park4Fly) reuşeşte să vină în întâmpinarea acestora cu cele mai bune servicii, indiferent că este vorba despre tractări şi asistenţa auto, service, închirieri de maşini sau parcare. Din acest motiv, compania a urcat rapid în topul firmelor de profil din România, menţinându-se continuu în preferinţele celor care găsesc răspuns rapid la nevoile pe care le au.

Domenii: Auto

SEO BUSINESS MEDIA SRL

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!