Cum construiesc femeile afaceri în industria Health & Beauty- interviu cu Alexandra Crâșmaru!

Publicat pe 1 Mai 2024
Pentru mine, la Illuma Clinique, construirea a fost motivată de dorința de a oferi pacienților o experiență unică!

Cum construiesc femeile afaceri în industria Health & Beauty cu EBW Club!

De peste 9 ani în România & internațional, Elite Business Women Club promovează și dezvoltă antreprenoriatul feminin prin programe de business și branding personalizate, dar mai ales prin evenimente de business & antreprenoriat.

Pe 23 Mai ora 18.30 la Grădina Floreasca , are loc evenimentul de business networking & antreprenoriat- Elite Business Club- cu tema: Cum construiesc femeile afaceri în industria Health & Beauty, invitat Illuma Clinique și fondatoarea acesteia, Alexandra Crâșmaru.

Astăzi EBW Club vorbește cu Alexandra Crâșmaru în exclusivitate!

Alexandra, Cum construiesc femeile afaceri în industria Health & Beauty? Dar Illuma Clinique?

În industria Health & Beauty, femeile construiesc afaceri prin pasiune, expertiză și dedicare. Și cred că pasiunea este cel mai important element pe care femeile îl aduc în orice business. Bineînțeles că noi, femeile, avem un alt mod de a privi industria beauty, asta pentru că noi suntem majoritar consumatoare de servicii și produse, și atunci clar înțelegem mult mai bine nevoile pieței.

Pentru mine, la Illuma Clinique, construirea a fost motivată de dorința de a oferi pacienților o experiență unică, combinând cele mai recente tehnologii și tratamente estetice cu o atenție deosebită la sănătatea și frumusețea pielii lor. Am pus bazele clinicii pentru a satisface nevoile pe care le-am identificat în propria căutare a unei clinici de încredere în domeniul dermatologiei estetice, un loc în care să te simți mereu în siguranță dar și extrem de răsfățată, să pleci de fiecare dată cu o stare de bine.

 

Ce diferențiază Illuma Clinique în industrie? 

Ceea ce ne diferențiază este faptul că nu suntem doar o clinică care oferă servicii de dermatologie și estetică, Illuma Clinique este un loc creat special pentru pacientele noastre, un loc în care acestea se deconectează de la cotidian, în care atenția este doar asupra lor. 

De asemenea, ne diferențiază și angajamentul constant față de siguranță, eficacitate și personalizare a tratamentelor, dar și faptul că în clinică avem mereu cele mai noi tehnologii, echipamente și tratamente care asigură cele mai bune rezultate pentru pacientele noastre. 

Ne străduim să creăm rezultate estetice naturale și armonioase pentru fiecare pacient în parte, cu ajutorul serviciilor de înaltă calitate, echipamentelor de ultimă generație dar mai ales cu ajutorul echipei de specialiști dedicați și empatici. 

Este important pentru noi să ne asigurăm că experiența fiecărui client este una pozitivă și satisfăcătoare.

 Cum ne pregătim corpul și tenul pentru vară, punct de vedere Illuma Clinique?

Este o întreagă discuție pe această temă. La Illuma Clinique fiecare protocol de tratament este personalizat nevoilor și dorințelor pacientei, pentru ca aceasta să obțină cele mai bune rezultate posibile. 

Noi le recomandăm pacientelor noastre un consult inițial pentru a stabili care sunt, în primul rând, dorințele acestora cu privire la evoluția pielii lor. Abia apoi determinăm care sunt cele mai bune tratamente pentru ca ele să se simtă bine în pielea lor și să se bucure de vară. 

Cele mai populare tratamente în clinică în această perioadă sunt tratamentele de remodelare corporală cu echipamentul Venus Legacy, pentru estomparea celulitei, pierderea în centimetri și tonifierea pielii.

În ceea ce privește tenul Ultraformer III, PRP, mezoterapiile și tratamentele injectabile cum ar fi Juvederm Volite sunt ideale pentru stimularea de colagen și elastină și pentru a obține un ten proaspăt și luminos înainte de vacanță.

 Planuri pentru 2024-2025 la Illuma Clinique?

Planurile noastre pentru 2024-2025 includ extinderea și dezvoltarea continuă a clinicii, de aceea avem în plan deschiderea unei noi locații pentru a fi mai accesibili și pentru a deservi o bază mai largă de clienți. 

De asemenea, ne propunem extinderea echipei de medici și specialiști dar și diversificarea gamei de servicii oferite pentru a răspunde cât mai bine nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri. 

Urmează investiții în echipamente și tehnologii noi deoarece dorim să ne respectăm angajamentul luat față de pacienți în momentul în care am deschis Illuma Clinique, acela de a oferi mereu cele mai bune soluții și tratamente în domeniul sănătății și frumuseții pielii.

Vă asteptăm la Elite Business Club, 23 Mai, ora 18.30 !


Elite Business Women SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!