Cum îți alegi pantofii atunci când îi comanzi online

Publicat pe 19 Martie 2020
Shopping-ul online este o reală plăcere - poți cumpără simplu și rapid tot ceea ce ai nevoie, fără să pierzi timpul prin magazine.

Cu ajutorul magazinelor virtuale îți poți ține garderoba up to date, adăugând în coșul de cumpărături toate piesele vestimentare și accesoriile care-ți fac cu ochiul. De exemplu, poți găsi foarte multe modele de pantofi de damă aici, de la brandurile tale preferate. Și, dacă îți este teamă că nu vei alege măsura potrivită, îți oferim câteva ponturi despre cum să îți selectezi încălțămintea atunci când o comanzi de pe Internet!

Atenție la calapod

Dacă obișnuiai să acorzi atenție doar mărimii, când ești în căutarea pantofilor care să-ți vină ca turnați trebuie să ții cont și de calapodul lor. Anatomia piciorului diferă de la persoană la persoană, de aceea e important să știi care este calapodul care ți se potrivește. De fapt, acesta ar putea fi ”vinovatul” în situațiile în care constanți că pantofii nu îți vin așa cum te așteptai, deși ai ales numărul pe care îl porți de obicei. Calapoadele diferă în funcție de producător, așa că verifică cu grijă informațiile legate de acestea, pe care le regăsești de regulă în descrierea produsului. 

Alege mărimea potrivită

Dacă îți dorești o pereche de pantofi de la un brand pe care nu l-ai mai încercat până acum, poți să apelezi la un mic truc pentru a determina care este măsura care ți se potrivește. Poziționează-te cu spatele sprijinit de un perete, lipind călcâiele de zid. Asigură-te că nu porți șosete foarte groase, dar nici prea subțiri, pentru ca măsurătoarea să fie cât mai precisă. Observă atent: ambele tălpi sunt la fel de lungi? O mică diferență a dimensiunii picioarelor este perfect normală, așa că nu trebuie să îți faci griji; în această situație vei măsura talpa mai lungă. Așează o agendă sau o carte cu cotorul imediat lângă degetele mari ale picioarelor și, după aceea, măsoară distanța de la aceasta până la perete, folosind o ruletă. Poți repeta măsurătoarea, pentru a fii sigur că rezultatul este cel corect. 

Mai apoi, consultă tabelul cu dimensiuni pe care orice magazin online de încredere al trebui să îl aibă și află care este cea mai potrivită mărime pentru tine. 

Stilul care te avantajează 

Atunci când comanzi pantofi online, poți alege modelele care te avantajează și dacă ții cont de forma gleznelor și de grosimea picioarelor tale. Astfel, chiar dacă nu poți proba încălțămintea, ai toate șansele să găsești încălțările care să ți se potrivească perfect. Iată cum poți știi care este stilul de pantofi cu care nu vei da greș:

Dacă ai picioarele groase, evită pantofii butucănoși și alege în schimb încălțăminte cu vârf ascuțit, care vor crea un efect de alungire a picioarelor;

Dacă ai picioarele subțiri, poartă espadrile și platforme, deoarece adaugă volum. 

Dacă porți un număr mare la picior, cele mai potrivite modele de pantofi sunt cele cu vârful rotunjit;

Dacă ești minionă, evită botinele până la gleznă, care lasă senzația unor picioare și mai scurte. 

Când îți comanzi pantofi online, selectează acele magazine care permit returul produselor achiziționate. În acest mod, vei putea returna încălțămintea care nu ți se potrivește. 

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →