Cum iti alegi rochia ideala in cativa pasi simpli?

Publicat pe 10 Ianuarie 2019
Daca urmeaza sa participi la un eveniment special, cu siguranta vei avea nevoie de o tinuta impecabila din toate punctele de vedere. De cele mai multe ori insa, de la teorie si pana la practica este o cale foarte lunga, fapt pentru care adesea ne vedem puse in situatia de a alege o singura tinuta din cateva zeci de posibilitati disponibile. Pentru ca vorbim despre evenimente speciale, cu siguranta rochia este un produs vestimentar vedeta in acest sens avand in vedere ca acestea reusesc de fiecare data sa scoata in prim plan trasaturile corpului.

Alegerea acelei rochii de seara perfecte insa departe de a fi un lucru usor, astfel ca si in acest caz suntem pusi in fata unei noi provocari. Indifierent de evenimentul special la care esti invitata, este desigur indicat sa reusesti sa gasesti acea rochie perfecta, care sa se potriveasca pe deplin cu profilul evenimentului. O rochie bine aleasa este o rochie care reuseste sa te scoata din anonimat si din toate tiparele banalului.

 Rochiile de seara se regasesc in momentul actual intr-o gama atat de larga incat depaseste orice imaginatie, astfel ca, pentru a putea face o alegere cat mai potrivita, este necesar sa avem in vedere cateva aspecte foarte importante. Magazinele online ne ofera astazi posibilitatea de a regasi mult mai usor produsele vestimentare, iar rochiile cu siguranta nu fac niciun fel de exceptie de la aceasta regula. Spre exemplu, Brandcircus.ro, un magazin online foarte cunoscut, ne intampina cu o gama foarte variata de rochii, pe care le vom putea alege cu incredere pentru evenimentele importante din viata noastra.

Iata insa cateva aspecte importante pe care ar trebui sa le avem in vedere atunci cand vrem sa alegem rochia ideala.

 Mare atentie la masuri!

 Inainte de a achizitiona o rochie, este foarte important sa faci toate masuratorile necesare, astfel incat sa poti face o alegere potrivita din acest punct de vedere. Alegerea unei marimi nepotrivite ne poate crea disconfort in situatia in care rochia este prea stramta sau ne poate face sa aratam carghios in situatia in care rochia este prea mare. Asadar, inainte de a achizitiona o rochie, asigura-te ca ai la indemana toate masuratorile necesare.

 Alege rochia in functie de evenimentul la care participi.

 Este foarte putin probabil sa existe o rochie potrivita in orice circumstanta, astfel ca va trebui sa lasi deoparte aceasta idee. In general, este recomandat sa luam in calcul natura evenimentului la care urmeaza sa participam. O rochie de seara spre exemplu este potrivita pentru evenimentele mondene, insa nu va fi potrivita pentru a fi folosita drept tinuta office.

 Culoarea rochiei.

 Rochiile se regasesc astazi intr-o varietate de culori, astfel ca este important sa avem in vedere si accesoriile de care dispunem si pe care le vom purta in cadrul evenimentului cu pricina. Cromatica unei tinute este foarte importanta, de aceea specialistii in moda ne recomanda sa incercam sa armonizam cat mai bine culoarea pieselor vestimentare cu cea a accesoriilor pe care le purtam. 

Domenii: Retail

SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, blogger...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →