Cum iti dai seama care sunt cele mai bune chestionare auto pe care sa le parcurgi?

Publicat pe 27 Decembrie 2016
Chestionare auto oferite de scoala de soferi Drive School Bucuresti

In momentul in care ati inceput sa rezolvati chestionare auto trebuie sa va asigurati ca le parcurgeti pe cele corecte. Avand in vedere ca in ultima perioada s-a introdus ca examenul sa se realizeze prin intermediul unei aplicatii au aparut zeci de site-uri pe care se gasesc chestionare auto prin care puteti sa simulati conditiile de examen ori de cate ori le parcurgeti. Dar nu toate aceste surse sunt de incredere si nu toate sunt agreate de scolile de soferi.

De multe ori aceste surse reunsesc chestionare auto care nu sunt actualizate si nu urmaresc schimbarile legislative din ultima perioada. Este destul de simplu sa va dati seama de acest lucru daca comparati chestionarele actualizate de pe site-ul scolii de soferi cu acelea din alte surse.

Procesul de invatare un pas necesar pentru obtinerea permisului

Chestionarele agreate de centrele de examinare sunt cele de la DRPCIV. Pentru a va asigura ca examenul de la sala va fi conform asteptarilor dumneavoastra este bine sa lucrati pe aceste chestionare auto zilnic si la final sa le fi parcurs de cel putin 3 ori. Impreuna cu cursurile de legislatie daca le studiati este imposibil sa nu reusiti sa fiti admis. Daca va puneti la dispozitie toata seriozitatea si implicarea atunci iarasi nu aveti cum sa gresiti.

Trebuie sa tineti cont de toate regulile impuse pentru obtinerea permisului de conducere intrucat numai asa veti putea sa reusiti. Fiecare chestionar este compus din 26 de intrebari din care corecte trebuie sa fie 22. Dumneavoastra trebuie sa va straduiti sa faceti corecte cat mai multe dintr-un astfel de set de intrebari intrucat la examen mai intervin si emotiile sau stresul aferent si chiar daca stiti raspunsul la o intrebare este posibil sa gresiti tocmai din aceasta cauza.

Specialistii recomanda ca inainte de examen sa nu va stresati prin a completa chestionare auto in mod suplimentar intrucat aceasta metoda poate sa va perturbe nivelul de cunostinte si sa gresiti.

Cat timp va aflati la scoala de soferi este bine sa puneti cat mai multe intrebari chiar daca riscati sa fiti considerat agasant de anumite persoane dar afland cat mai multe informatii si punand cap la cap tot ceea ce trebuie sa cunoasteti despre conducere si legislatie veti putea lua examenul cu succes.

La Drive School veti gasi intotdeauna tot ce aveti nevoie pentru a invata cat mai usor

La scoala de soferi Drive School nu numai ca veti fi sprijinit pe toata durata de invatare pe care trebuie sa o parcurgeti dar pe site-ul nostru www.driveschool.ro veti putea sa gasiti chestionare auto actualizate in permanenta dar si cursuri. Pentru noi este foarte important sa oferim continut de calitate cursantilor nostri intrucat numai asa putem sa ii sprijinim in procesul de invatare chiar si atunci cand nu pot ajunge la cursuri si sunt nevoiti sa invete de acasa.

O data ce ati parcurs aceste chestionare auto si veti invata teoria veti fi considerat pregatit pentru a parcurge cu succes examenul de la sala. Noi va uram succes si sa ne vedem cu bine la cursurile de la scoala noastra de soferi.

DIRECTOR: Nicu Comandatu


Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →