Cum îți transformi strategia de marketing într-una dinamică și plină de culoare?

Publicat pe 20 Martie 2017
Fie că ești un expozant constant al târgurilor de profil sau acum vrei să participi pentru prima dată la unul, cu siguranță ești conștient de puterea pe care o are aspectul vizual în prezentarea afacerii tale. Un stand expozițional bine construit câștigă atenția dar și încrederea privitorului, prin puterea mesajului pe care îl transmite dar și prin originalitate și inovație, atunci când aduce ceea ce e nou în domeniu.

Fiecare sistem expozițional spune o poveste

Pe scurt, pentru standul tău expozițional, ai nevoie de următoarele sisteme: un roll-up, pentru prezentare; un steag personalizat, pentru culoare și dinamică; un pop-up spider, pentru vizibilitate; un expodesk, pentru detalii. Fiecare în parte și, mai ales, toate combinate creează cea mai directă și puternică legătură dintre tine și clienții tăi. Fie că participi la un târg, ai de făcut o prezentare în cadrul unei conferințe sau vrei să-ți promovezi afacerea sau ofertele speciale, sistemele expoziționale nu au voie să-ți lipsească din depozit.

Și, cum acestea se schimbă în mod constant, și tu trebuie să ții pasul și să-ți dinamizezi standul expozițional. Pentru asta, ExpoSystem îți oferă cele mai noi tendințe în domeniu, consultanță de la început până la sfârșit și, cel mai important, un parteneriat de încredere.

Roll-up-ul oferă vizibilitate. El strigă: „Cunoaște-mă!”

La orice fel de eveniment, separat sau integrat într-un stand expozițional, un roll-up este de nelipsit pentru prezentarea produselor sau a brand-ului tău. El spune pe scurt povestea ta, oferă datele de contact și informațiile de bază legate de eveniment/ prezentare/ context.

Steagul personalizat dă dinamică brandului tău. El spune: „Alege-mă!”

Colorat, elegant, vibrant – steagul personalizat spune povestea brand-ului tău într-un mod creativ și dinamic. Atrage privirea și are forme și dimensiuni diferite, potrivite pentru orice fel de promovare: simplă sau sofisticată, in sau outdoor, high sau low budget.

Dacă vrei să descoperi și alte metode de promovare in și outdoor, echipa noastră de profesioniști este gata să te ajute. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, ne poți contacta pe e-mail: office@cube-media.ro, sau la numărul de telefon: 0799.734.600.


Sedra-XP Advertising

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, www.exposystem.ro colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute. Noi oferim o gamă completă de sisteme expoziționale și produse...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →