CUM OBŢII FINANŢAREA DE CARE AI NEVOIE PRINTR-UN AMANET AUTO

Publicat pe 27 Octombrie 2021
Amanetarea vehiculului personal reprezintă o soluție rapidă de a intra în posesia unor sume mai mari de bani de care ai nevoie pentru a-ți satisface anumite nevoi.

Trebuie să recunoaştem că uneori, soluțiile de creditare oferite de bănci şi instituții IFN nu sunt cele mai rapide, prietenoase, sau pur şi simplu nu ți se potrivesc. Pentru astfel de situații pot fi luate în considerate ofertele de creditare puse la dispoziție prin intermediul caselor de amanet auto.

Cum obții finanțarefinanțare prin amanet auto?

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să vii cu mașina pe care o pui gaj la sediul companiei de amanet. Aici vehiculul este supus unor evaluări. Se iau în considerare vârsta, marca, uzură, numărul de kilometrii, starea de întreținere, aspectul bunului. Sunt case de amanet care oferă prin contract de amanet auto până la 75% din valoarea maşinii.

Pentru că vorbim de maşini, vorbim şi de ceva documente complementare. Pentru a pune maşina la amanet trebuie să ai la tine documentele care atestă că ești proprietarul vehiculului, cartea de identitate a maşinii dar şi de talon. Dacă ești de acord cu condițiile contractuale poți semna documentele şi iei banii de care ai nevoie.

Cum alegi firma de amanet auto

Înainte de a parafa orice document, verifică statutul firmei. Ai grijă ca aceasta să aibă activitatea autorizată şi să funcționează conform legislației în vigoare. Cere informații legate de modul în care mașina va fi depozitată pe durata contractului. Colaborează cu firme care îţi asigură păstrare în siguranță, în parcări special amenajat ce beneficiază de supraveghere video permanentă.

Verifică detaliile contractuale, pe cele legate de suma împrumutată, dobânda, perioada de valabilitate a contractului, cere preventiv, informații legate de depăşirea termenului de rambursare a banilor, care sunt penalizările, dacă se adaugă comisioane suplimentare dar și care este perioada maximă de prelungire a unui contract. Nu ezita să soliciţi detalii clare cu privire la rambursarea anticipată a împrumutului, analizează cu atenție toate amănuntele legate de calculul pentru comision daca plătești împrumutul înainte de finalizarea termenului limită.

Amanetarea mașinii poate fi o soluție salvatoare însă este important să se realizeze în siguranță, în cele mai prietenoase şi mai avantajoase condiții.

Domenii: Finante-banci

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!