Cum poate fi un telefon second hand valorizat? Află mai multe despre Yzzy, aici!

Publicat pe 13 Noiembrie 2023
Pentru o vreme, multă lume a crezut că tot ce înseamnă second hand era un lucru uzat ce putea fi vândut pe bani puțini, doar cât să mai fie util și să nu fie total pierdută investiția. De când industrii diverse s-au extins destul de mult, lucrurile s-au schimbat. Acum vorbim despre telefoane second hand mai rentabile a fi cumpărate decât cele noi. Cum e posibil? Află din rândurile ce urmează despre Yzzy, platforma dedicată vânzării-cumpărării telefoanelor mobile la mâna a doua.

Second hand nu înseamnă slab calitativ

Pentru cei care încă au un stereotip despre ce înseamnă și ce presupune calitatea unui produs la mâna a doua Yzzy vine cu o astfel de demonstrație. Este vorba de un set riguros de procedee și verificări pentru ca un telefon second hand să poată fi util, perfect funcțional și estetic pentru următorul cumpărător. Afla mai multe despre Yzzy!

Yzzy schimbă tiparele și ne arată că un telefon mobil second hand merită valorizat. Desigur, asta după ce trece prin teste specifice. Sunt câteva standarde aici, printre care merită să menționăm că sănătatea bateriei este de fiecare dată de minimum 85%. Telefoanele în cauză sunt verificate atent și puse la vânzare conform unei estimări corecte, având stare estetică ca nouă, bună, chiar foarte bună, după caz.

Cât despre cei care doresc să vândă un telefon mobil pe care nu îl mai folosesc, ar putea face acest lucru tot prin Yzzy. Acest portal dedică o secțiune specială și separată acestui serviciu, astfel încât în câțiva pași simpli totul decurge rapid și simplu. Foarte important de precizat este că tranzacțiile de acest fel sunt exclusiv online, fără să fie necesar să discutați cu un potențial client interesat. Implicit tot ce ține de plată, are loc online.

Stoc variat de telefoane mobile

Dacă totul sună bine până acum și condițiile par bune, mai rămâne să vă interesați de ce anume puteți cumpăra sau vinde prin Yzzy. Unii ar crede că este vorba de telefoane mobile vechi, cele care ne aduc aminte cu nostalgie de generațiile anterioare de telefoane mobile. Alții cred că este vorba despre telefoanele modeste, dedicate seniorilor. Surpriză însă, sunt vândute și cumpărate prin acest portal telefoane de generație nouă.

Unele dintre cele mai căutate tipuri de smartphone-uri sunt disponibile aici, fie că vorbim despre Samsung Galaxy Z Fold sau de iPhone 14 Pro Max. Sunt doar câteva mențiuni despre ce opțiuni are publicul interesat aici. În plus, stocul este actualizat zilnic și continuă să se extindă, astfel încât să considerăm că există aici un competitor serios al magazinelor cu telefoane noi.

Pentru cei care mai au nevoie de alte motive de convingere, ar fi bine să afle că au garanții valabile aici, de 12 luni, livrare rapidă și de transparență în tot procesul de cumpărare sau vânzare. Detalii complete sunt în pagina oficială.

Contact:

0761 053 053

Str. Ana Ipătescu, Nr.5, et. 2, 208

contact@yzzy.ro

Domenii: Afaceri

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!