Cum poți avea dinți noi în doar 24 de ore? Află de la experții Life Dental Spa Iași!

Publicat pe 7 Decembrie 2020
Clinica stomatologică Life Dental Spa din Iași și-a deschis porțile pentru a veni în ajutorul pacienților cu diferite probleme dentare, pornind de la carii dentare simple și până la implantologie asistată laser.

Specialiștii Life Dental Spa din Iași beneficiază de pregătire profesională în ceea ce privește tratamentele stomatologice realizate cu ajutorul tehnologiei ultramoderne a laserului dentar. În implantologie, laserul dentar are un rol biostimulator, care ajută la o regenerare mult mai rapidă și la reducerea disconfortului post-intervenție. De asemenea, raza laser favorizează formarea de os în jurul implantului, deci osteointegrarea lui eficientă și rapidă, ceea ce influențează pozitiv stabilitatea implantului pe termen lung.

Ce este sistemul Fast&Fixed?

O categorie aparte de pacienți care calcă pragul clinicii Life dental Spa din Iași sunt cei care și-au pierdut majoritatea dinților de pe ambele arcade. Teama de a purta o proteza mobilizabilă, alături de disconfortul produs ce acest tip de proteză inestetică, reprezintă factorul major care îi îndreaptă pe pacienți spre clinica Life Dental Spa Iași. 

#LifeDentist-ii pun foarte mare accent pe abordarea minim-invazivă a afecțiunilor dentare, ceea ce înseamnă că procedurile chirurgicale, precum inserarea implanturilor dentare din cadrul protocolului Fast&Fixed, sunt realizate doar atunci când nu este posibilă o intervenție conservativă.

Fast&Fixed permite inserarea implanturilor dentare într-o singură ședință, alături de atașarea unei lucrări protetice provizorii, care să asigure restaurarea fizionomiei și a funcționalității masticatorii. Astfel, pacienții care pot beneficia de sistemul Fast&Fixed sunt: 

 • Pacienții care au pierdut toți dinții de pe o arcadă sau de pe ambele arcade,
 • Pacienții care, deși mai au câțiva dinți rămași pe arcadă, aceștia nu pot suporta presiunea generată de o punte totală fixă,
 • Pacienții care poartă proteze mobilizabile, încrederea lor in sine fiind diminuată din cauza disconfortului și neplăcerii de a purta o astfel de proteză,
 • Pacienții care prezintă dinți irecuperabili (care nu mai pot fi salvați prin niciun fel de tratament conservator, restaurator) și își doresc o refacere a danturii rapidă și eficientă.

Câte implanturi sunt inserate în cadrul procedurii Fast&Fixed?

Clinica stomatologică Life Dental Spa din Iași dispune de o echipă de medici profesioniști foarte bine pregătiți din punct de vedere profesional, pentru a putea veni în ajutorul pacienților care își doresc un tratament rapid, estetic, calitativ și sigur! 

Pentru aceasta, #LifeDentist-ii realizează proceduri precum Fast&Fixed – dinți ficși în maximum 24 de ore. De obicei, intervenția durează aproximativ 8 ore, pacientul având parte, la final, de o dantură fixă, deosebit de estetică, ce asigură posibilitatea de a vorbi și de a mesteca alimentele corespunzător. 

Implantul dentar joacă rolul unei rădăcini artificiale, acest fiind inserat la nivelul osului alveolar prin proceduri chirurgicale în cadrul cărora este folosită și terapia laser cu rol adjuvant. 

Implantul dentar are forma unui șurub, suprafața sa fiind adaptată astfel încât să se formeze legături cu osul alveolar, procedeu numit osteointegrare. Perioada de osteointegrare durează, de obicei, câteva luni și este stimulată considerabil de terapia laser locală.

De-a lungul perioadei de osteointegrare, pacientul va avea atașată de implanturile dentare inserate în osul alveolar lucrarea protetică provizorie, care va asigura o restaurare estetică și funcțională. 

În general, în cadrul sistemului Fast&Fixed, sunt inserate la nivelul osului alveolar:

 • Aproximativ 6 implanturi dentare în osul maxilar, la nivelul arcadei superioare,
 • Aproximativ 4 implanturi dentare în mandibulă, la nivelul arcadei inferioare.

De ce să alegi sistemul Fast&Fixed în clinica stomatologică Life Dental Spa Iași? 

Clinica stomatologică Life Dental Spa din Iași este locul ideal unde pacienții pot opta pentru o restaurare completă a cavității orale. #LifeDentist-ii asigură dinți ficși în doar 24 de ore cu ajutorul sistemului inovator Fast&Fixed, iar disconfortul post-operator este considerabil redus, grație utilizării laserului stomatologic! 

Iată care sunt beneficiile sistemului Fast&Fixed în clinica stomatologică Life Dental Spa din Iași:

 • Pacientul beneficiază de o refacere completă a danturii, având parte de dinți ficși în maximum 24 de ore, 
 • Estetica și fizionomia sunt îmbunătățite semnificativ,
 • Pacientul poate mesteca alimentele corespunzător,
 • Într-o singură zi, implanturile dentare sunt inserate la nivelul osului alveolar, fiind atașată și lucrarea protetică provizorie,
 • Pacientul beneficiază de anestezie, pentru ca întreaga procedură să fie confortabilă și ușor de suportat,
 • Laserul stomatologic este un adjuvant excelent, diminuând considerabil durerea și edemul (umflătura) care pot apărea post-operator.

La finalul procedurii, pacientul urmează să aștepte câteva luni, atât cât durează procedura de osteointegrare a implanturilor dentare, până când va primi coronele dentare definitive. 

Odată ce revine în cabinetul stomatologic din Iași, #LifeDentist-ul specialist în implantologie orală poate să evalueze reușita procedurii.

Dacă totul s-a desfășurat în condiții optime, iar implanturile dentare sunt integrate la nivelul osului alveolar, atunci lucrarea provizorie va fi înlocuită cu cea definitivă, pacientul putând să se bucure de rezultatul final. 

Programează-te ACUM și beneficiază de dinți ficși în doar 24 de ore cu ajutorul sistemului Fast&Fixed în clinica stomatologică Life Dental Spa din Iași!

Domenii: Farma

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!