Cum poți speria animalele sălbatice pentru a-ți proteja culturile

Publicat pe 1 Iunie 2020
În ultimii ani tot mai mulți fermieri au avut probleme cu animalele sălbatice iar pagubele nu sunt deloc mici. Indiferent că este vorba despre porci mistreți, căprioare sau alte animale sălbatice, zeci de hectare sau chiar sute sunt distruse anual de animalele sălbatice.

Mai mult decât atât, problema este într-adevăr gravă mai ales din cauza faptului că nu există prea multe metode la care să putem apela pentru a ține animalele sălbatice cât mai departe de culturile noastre. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că suntem complet expuși în fața acestei probleme cu care fiecare fermier s-a confruntat la un moment dat.

Știm bine despre animalele sălbatice faptul că pot fi foarte ușor de speriat. Prin urmare, aceasta este singura cale de a le alunga de pe culturile noastre de cereale. Dar, mai ales atunci când este vorba despre suprafețe foarte mari, poate fi dificil să avem rezultate satisfăcătoare pe întreaga suprafață.

De aceea este necesară folosirea unui instrument special gândit pentru protejarea culturilor agricole de animalele sălbatice. Mai exact, este vorba despre folosirea unui tun animale salbatice.

De unde poți cumpăra un tun pentru animalele sălbatice și cum funcționează

Probabil că mulți dintre cei care citesc acest articol se întreabă asta. Ei bine, un astfel de tun pentru a speria porcii mistreți și alte animale sălbatice poate fi achiziționat de pe Fara-Daunatori.ro. Vei găsi aici cel mai bun preț și totodată eficiența produselor comercializate de acest magazin online cu produse anti dăunători este garantată. De aceea îți recomandăm să mergi la sigur achiziționând un tun de aici!

Apoi, te mai întrebi cum poate un tun animale sălbatice să îți protejeze culturile de grâu sau de porumb?

Ei bine, acestui tun i se atașează o butelie de gaz propan sau butan. O singură butelie de 2 kg poate garanta peste 2900 de focuri iar dacă îi atașezi o butelie mai mare, de exemplu de 12 kg, atunci vei putea obține peste 17000 de focuri. Importantă este însă suprafața pe care o poți proteja cu un astfel de tun. Mai exact, aceasta poate fi de până la 4000 metri pătrați. Astfel, un singur tun anti animale sălbatice te ajută să le ții cât mai departe de cultura ta, ceea ce nu e deloc puțin.

Mai mult decât atât, un alt motiv pentru a cumpăra un astfel de tun este și faptul că poate fi reglat să emită explozii la un interval între 2 și 20 de minute, ceea ce reprezintă un avantaj foarte important mai ales din punct de vedere al confortului.

Produce un nivel de zgomot de până la 120 dB, zgomot care cu siguranță va pune animalele sălbatice pe fugă. Poate fi folosit așadar atât împotriva animalelor sălbatice dar și a păsărilor care pot provoca pagube imense la culturile de vie sau chiar în livezi.

Iar dat fiind faptul că te ajută să obții culturi bogate cu cât mai puține pagube provocate de animalele sălbatice, putem concluziona faptul că merită din toate punctele de vedere realizată o astfel de investiție.

Încearcă și tu această metodă de combatere a animalelor sălbatice și cu siguranță vei obține rezultatele dorite!

Domenii: Agricultura

SC WEBCO MEDIA SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!