Cum puteți găsi ușor cazare în Maramureș?

Publicat pe 2 Mai 2019
Marmureșul este una dintre cele mai apreciate și mai frumoase zone turistice din România. Oricine vizitează o singură dată aceste locuri va dori să revină cu drag ori de cât ori are ocazia. Datorită obiectivelor turistice și datorită conservării obiceiurilor și tradițiilor, aceasta este una dinte atracțiile turistice cele mai frecventate de către străini. Dacă doriți să simțiți din plin specificul locurilor și ospitalitatea localnicilor optați pentru o variantă de cazare în zonă.

Cum puteți găsi cazare în regiune?

Toți cei care doresc să găsească o unitate de cazare sau doresc să-și promoveze afacerea în domeniul turistic au acum la dispoziție un site dedicat numit Cazaremm.ro. Orice persoană sau administrator care dispune de o pensiune maramures, hotel, casă, vilă, apartament sau cameră de închiriat poate posta informații privind oferta pe acest catalog turistic online. Doar astfel pot fi găsiți mai ușor de către turiștii români și străini care accesează site-ul. Acesta este util atât proprietarilor de unități de cazare, cât și vizitatorilor dornici să se cazeze cât mai aproape pe regiunile preferate.

De ce este zona Maramureșului o locație atât de specială?

În acestă regiune, ce cuprinde patru zone folclorice vechi, respectiv Ţara Chioarului, Ţara Lăpuşului, Ţara Codrului şi Ţara Maramureșului, grație respectului față de istorie și tradiții al localnicilor, există o serie de obiceiuri care atrag atenția tuturor celor care vizitează zona.

În primul rând aici veți găsi unități de cazare maramures care încearcă să-i transpună pe vizitatori în modul de viață al localnicilor. Persoanele respectă obiceiuri de viață vechi și pregătesc numai bucate tradiționale specifice zonei.

În al doilea rând, în funcție de perioada în care vizitați zona, este bine să fiți atenți la toate evenimentele locale. Acestea vor fi speciale și vă vor încânta cu siguranță. Jocul și costumele vor face o impresie puternică și plăcută.

În al treilea rând nu ratați obiectivele turistice specifie regiunii. Aici ne vom opri doar la câteva dintre ele, cele mai cunoscute și mai vizitate:

    • Parcul Național Munții Rodnei este o rezervație naturală, în care se găsesc o floră și o faună unice, protejate prin lege, peisaje deosebite și formațiuni geografice speciale.

    • Cimitirul Vesel din Săpănța, cel mai faimos și vesel loc de veci din întrega țară și poate din lume. Crucile din lemn de aici sunt viu colorate și conțin texte scrise cu umor, ce evocă scene din viața personală sau profesională a celui care este înmormântat acolo.

    • Mocănița este un tren cu aburi ce stăbate lin Vale Vaserului, oferind turiștilor posibilitatea de a admira frumusețea peisajelor mirifice. Pentru a vă bucura de această călătorie este nevoie să vizitați zona în intervalul mai-octombrie.

    • Muzeului Etnografic ce adăpostește obiecte de patrimoniu provenite din cele patru zone istorice ale județului: Ţara Chioarului, Ţara Lăpuşului, Ţara Codrului şi Ţara Maramureșului. Printre obiectele expuse aici se află: instrumente agricole tradiționale, instalații tehnice, colecții de ceramică și de obiecte de cult, precum și colecții de costume populare și ustensile folosite în gospodărie.

Există și alte obiective turistice importante și zone cu peisaje spectaculoase. Pentru a le descoperii sunteți invitați să vizitați regiunea!

Pentru mai multe detalii privind înscrierea unității de cazare în acest catalog turistic online sau pentru a găsi cazare în regiune, accesați site-ul Cazaremm.ro!

Domenii: Turism

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!