Cum s-a adaptat industria de real estate la noua realitate provocata de pandemia COVID 19

Publicat pe 25 Noiembrie 2020
Seria dezbaterilor ONLINE "Real Estate in the next normal - how pandemic could reshape the industry", va fi deschisa in data de 26 noiembrie, cu discutii care se vor focusa asupra lectiilor invatate in cele 9 luni de la declansarea pandemiei COVID 19, si a masurilor ce trebuie luate in vederea revenirii la locul de munca in conditii optime de sanatate, siguranta si productivitate. Urmareste discutiile ONLINE LIVE, pe 26.11.2020, in intervalul orar 14.00-16.00 https://www.facebook.com/IdeaEventsCF/posts/2709731962577264

In cadrul editiei din noiembrie, avem placerea sa ne fie alaturi unii dintre cei mai importanti actori din industria de real estate, prin intermediul speakerilor desemnati: Stefan Tudos - Vice Presedinte Genesis Property, Cristian Vasiliu - Managing Director ROFMA, Remus Mihai Hirceaga - Partener Expense Reduction Analyst Europe (ERA), Cristian Macedonschi - Ambasador DEKRA Trusted Facility in Romania, Monica Cranganu - Director IDA Design, Liliana Cristea, Psihoterapeut integrativ si fondatoare a Cabinetului de Psihologie Liliana Cristea, intr-o discutie moderata de Andrei Botis, Presedinte RoGBC.

Vor fi in dezbatere problematici precum: managementul locului de munca, megatendinte din domeniul facility management, renegocierea contractelor de inchiriere, eficientizarea costurilor energetice, trenduri socio-economice actuale legate de modul in care s-a modificat comportamentul profesional, si ce solutii trebuie sa adopte liderii pentru a schimba setarile mentale si comportamentele, cu scopul revenirii la munca in conditii optime, noua arhitectura a spatiilor de lucru si de locuit, standarde si certificari avand ca scop gasirea solutiilor care sa ofere incredere si siguranta clientilor si angajatilor, pentru repornirea activitatilor si reintoarcerea la munca.

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi accesand website-ul evenimentului: https://idea-events.com/

Multumim partenerilor acestei editii:

Main Partner: Next Energy Partners

Parteneri: TailPath, Genesis Property, Private Jets Europe

Supporting Partners: ROFMA, RoGBC

Domenii: Imobiliare

Idea Events

Cu experiență în organizarea de evenimente private, în 2016, Idea Events a început organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internaționale și...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!