Cum să organizezi o seară de distracție alături de prieteni? 5 recomandări

Publicat pe 14 Septembrie 2022
Prietenia este unul dintre cele mai durabile tipuri de relații. Prietenii ne sunt aproape în momente grele sau fericite și ne ajută să ne amuzăm ori să învățăm lucruri noi. Distracția alături de ei este mereu o experiență de ținut minte. De aceea, dacă ai posibilitate de a-ți organiza o seară alături de ei nu trebuie să ratezi ocazia.

Trebuie să iei multe lucruri în calcul dacă vrei ca seara să fie reușită. Când prietenii vin la tine, nu ești doar parte a grupului, ci și gazdă. Invitații tăi trebuie să se simtă confortabil, să nu se plictisească și să consume mâncare și băuturi de calitate. Cele 5 recomandări de mai jos te ajută să ai o seară reușită.

1. Asigură destulă bere

Nu poți avea o seară distractivă alături de prieteni dacă nu ai bere. Setea trebuie astâmpărată, iar berea este îndeajuns de alcoolizată pentru a însufleți atmosfera și destul de slabă pentru a nu afecta invitații, dacă este băută moderat. Ca să nu te stresezi cu transportatul, păstrarea la temperatură optimă și desfăcutul multor sticle, alege berea blade. Cu ajutorul unui dozator, poți servi bere de calitate la o temperatură optimă. Descopera pachetul blade Heineken de pe Nitelashop.ro și bucură-te de fiecare pahar alături de prieteni. Un butoiaș sau două sunt de ajuns pentru o seară cu prietenii.

2. Servește mâncare bună

Nu poți să te distrezi pe burta goală, așadar trebuie să cumperi sau gătești ceva de mâncare. Ca să nu depui tu prea mult efort, vorbește cu prietenii ca fiecare să aducă ceva. În acest fel, meniul va fi bogat și variat. Comenzile online de pizza sau alte preparate te scapă de gătit, cumpărături și spălat vase, deci reprezintă o idee bună.

Dacă vrei să organizezi o seară inedită, poți stabili o anumită tematică gastronomică.

De exemplu, puteți mânca numai preparate orientale, mexicane, americane, etc. Și gătitul împreună este o activitate plăcută, pentru că aduce coeziune și reprezintă un bun prilej de amuzament. Meniul se poate adapta și la specificul zilei. De exemplu, vara puteți mânca numai produse exotice sau specifice vacanțelor, de Halloween preparate cu aspect horror sau ciudat.

3. Fă rost de un sistem audio performant

Muzica creează voie bună și chef de dans, așa că trebuie să faci rost de un sistem audio care să redea muzica voastră preferată cât mai bine. Este important ca muzica să se audă fără întreruperi, zgomote ciudate sau fâșâit. Nu investi în boxe de mare putere, care ar putea deranja vecinii, ci într-un sistem care redă fidel orice sunet. Dacă ai discuri de vinil, poți transforma seara cu prietenii într-o petrecere retro. Bineînțeles, îți trebuie un pick up sau un sistem modern compatibil.

4. Scoate din dulap colecția de jocuri

Jocurile de societate sunt nemuritoare, iar când le joci cu prietenii sunt de o mie de ori mai distractive. Catan, Monopoly și alte jocuri de tip board games se găsesc în numeroase variante, simple sau complexe. Și jocurile de cărți ca whist sau clasicul macao sunt plăcute. Tablele, damele și rummy sunt, de asemenea, antrenante. Și jocurile video, cu grafică modernă și mecanica de joc unică pot reprezenta o activitate care aduce zâmbetul pe buze, dar ai nevoie de mai multe controllere.

5. Adaptează mobilierul

O cameră aglomerată, în care mobilierul încurcă circulația, este nepotrivită pentru o seară cu prietenii. Îți trebuie spațiu pentru ca mișcarea să fie fluidă și să fie destul loc pentru dans, așa că mută mobila astfel încât să nu deranjeze. Dacă nu ai destule obiecte de mobilier pe care să stea prietenii, fă rost de câteva scaune pliante. Acestea au avantajul de a se strânge și depozita ușor, în spații în care nu deranjează vizual.

Pentru o seară reușită cu prietenii trebuie să organizezi totul bine. Recomandările de mai sus te ajută în acest sens.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!