Cum să ai succes pe un site de dating

Publicat pe 14 Mai 2018
Un site de dating poate fi plin de provocări. Dacă te hotărăști să intri pe un site de dating trebuie să dai dovadă de răbdare.

Poți cunoaște persoana potrivită imediat de cum îți faci cont pe un astfel de site, fie poate trece o perioadă destul de lungă până o vei găsi. Iată câteva sfaturi utile despre cum poți să ai succes într-o comunitate de dating online. 

Stabilește ceea ce vrei

Înainte de a-ți face cont pe o platformă de dating precum Placere.ro, fii sigur/ă că asta îți dorești. Gândește-te la ce fel de persoană vrei lângă tine, pentru a-ți ușura căutarea.

Creează-ți un profil real

Adaugă o poză recentă cu tine. Poza trebuie să fie cât mai clară posibil. Completează-ți profilul cu date interesante despre tine. Tuturor ne place să ieșim la plimbare și să ascultăm muzică. Așadar, treci în profil informații noi, care să atragă atenția asupra profilului tău.

Spune ceva surprinzător despre tine, despre stilul tău de viață, despre interesele tale și despre despre cum trebuie să fie persoana pe care o cauți. Ceea ce scrii trebuie să sugereze optimism și încredere. Nu trebuie să oferi foarte multe informații, dar acestea trebuie să fie clare și concise.

Trebuie să dai dovadă de sinceritate în ceea ce privește propria persoană atunci când îți completezi profilul. Nu da însă dovadă de modestie. Dacă te consideri o persoană atractivă, ai grijă să menționezi acest lucru. Nu uita că umorul întotdeauna atrage. Dacă poți să faci pe cineva să râdă, cu siguranță va dori să te contacteze.

Fii selectiv/ă

Când ai multe pretendente sau mulți pretendenți nu le poți oferi tuturor un răspuns afirmativ. Pentru ca acest lucru să funcționeze și pentru a avea succes, uneori este suficient un simplu NU. Deși nu pare ceva frumos, este mai bine să rămâi cu persoane puține pentru a putea alege mai bine.

Mesaje trebuie să fie scurte

Nu poți pierde timpul. Nu are rost să trimiți mesaje lungi. Conversațiile lungi sunt potrivite pentru momentul în care te întâlnești față în față cu o persoană. Pe email este bine să-i scrii doar câteva cuvinte. Ce anume să-i scrii? Spune-i câteva lucruri despre tine și de ce crezi că ați putea fi compatibili, bazându-te pe ceea ce ai citit la profilul său. Dacă mesajul tău i se va părea interesant, te va contacta. Dacă nu, înseamnă că trebuie să-ți îndrepți atenția spre altcineva.

Evită să cauți mai multe informații despre un pretendent sau o pretendentă pe rețelele de socializare

Nu trebuie să cauți mai multe informații despre acea persoană pe rețelele de socializare. Comunică cu ea pe Placere.ro și așteaptă să te întâlnești cu aceasta față în față. Atunci vei avea șansa să-i pui cât de mai multe întrebări vrei.

Este foarte interesant să ajungi să cunoști o persoană prin intermediul unei conversații online. Așadar, nu ezita să discuți pe chat cu persoana care îți place.

Refuzul unor persoane nu trebuie să te deranjeze

Noi, oamenii, sunt foarte diferiți. Avem gusturi diferite. Așadar, nu trebuie să te suprindă faptul că nu ești pe placul unora. Dacă nu ești pe placul unor persoane, caută alte persoane cu care să fii pe aceeași lungime de undă. Nu lua refuzul unor persoane ca pe ceva personal, nu te simți respins/ă. Dimpotrivă, continuă să cauți persoana potrivită.

Nu ezita să cunoști mai multe persoane

Cu cât vei comunica cu mai multe persoane, cu atât vei avea șansa să-ți găsești persoana potrivită. Pe Placere.ro intră zilnic foarte mulți oameni care doresc să-și găsească jumătatea. Așadar, nu ezita să comunici cu diverse persoane pentru a-ți da seama care dintre ele este jumătatea ta.

Fii proactiv

După ce ți-ai făcut cont pe Placere.ro nu aștepta ca alte persoane să te contacteze. Trebuie să cauți mereu persoane noi. Când găsești pe cineva care îți place, trimite-i imediat un mesaj și spune-i de ce crezi că v-ați potrivi. Răspunde la orice persoană care te contactează. Dă dovadă de promptitudine!

Sperăm că aceste câteva sfaturi să te ajute să-ți găsești jumătatea. Placere.ro este locul potrivit, trebuie doar să știi exact ceea ce vrei și să te străduiești să o găsești. Intră acum în cea mai mare comunitate de matrimoniale din România și profită de oportunitatea care îți este oferită. Găsește-ți perechea potrivită! Mult succes!

Domenii: Lifestyle

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →