Cum sa alegem cele mai bune manusi de box

Publicat pe 27 Septembrie 2019
Echipa Knockout Store iti vine in ajutorul tau cu acest ghid despre alegerea manusilor de box potrivite pentru tine.

Cand vrei sa te antrenezi ca un sportiv de performanta si sa iti dezvolti forta si precizia loviturilor tale de pumn trebuie sa fi atent la mai multe elemente cand vrei sa alegi manusile de box potrivite.

Echipa Knockout Store iti vine in ajutorul tau cu acest articol in care vei afla pas cu pas cum sa alegi cele mai potrivite manusi de box pentru tine. Cand lovesti un sac sau faci sparring cu partenerul si chiar cand te antrenezi la palmari si PAO - manusa de box potrivita va face diferenta intre un antrenament de calitate si unul esuat.

Pentru sportivii mai avansati recomandam manusile de box din piele naturala care sunt foarte rezistente si au o mai mare protectie la oasele pumniilor si la incheieturi.

Ca orice tip de echipament de box, manusile de box Knockout sunt realizate din materiale de calitate ridicata, care va oferi un plus de protectie si mai mult confort. Ele au diverse marimi, dar sunt realizate si din diverse materiale pentru orice tip de antrenament.

Daca intelegi cum sa alegi in mod corect manusile de box si sa determini cel mai bun stil de manusa, atunci vei intelege cat de importante sunt ele pentru a asigura un plus de confort si protectie.

Manusile de box trebuie sa stea fixe pe mana si pumn pentru ca tu sa lovesti in siguranta si sa fi sigur ca nu au joc. Marimile manusilor de box variaza de la 6oz pana la 16oz. Pentru a fi sigur ca alegi cele mai bune manusi in functie de marimea lor trebuie sa iti masori greutatea ta, inaltimea si circumferinta.

In timp ce greutatea si inaltimea ta sunt usor de determinat, trebuie sa ai o ruleta pentru ca tu sa iti masori cat mai bine si precis circumferinta pumnilor tai. Circumferinta pumnului va determina in mare parte care este marimea ideala pentru manusile de box.

Trebuie sa stii ca sunt mai multe tipuri de manusi de box din care poti alege, iar ele sunt realizate pentru mai mule tipuri de antrenament.

Manusile de sac Knockout sunt ideale cand te antrenezi la sac, la speed bag sau faci antrenamente la palmare si PAO. Aceste tipuri de manusi de box sunt realizate cu mai putina spuma la monturi fata de alte tipuri de manusi precum cele de antrenament general.

Manusile de antrenament general sunt realizate pentru a avea protectie pentru incheieturi si pumnii tai. Aceste manusi de box au destula spuma pentru a fi utilizate la sac si la sparring light, dar si la diverse tipuri de antrenamente generale.

Manusile de MMA de la Knockout sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate ridicata pentru ca tu sa poti avea o priza cat mai buna si sa te antrenezi cat mai profesionist. De obicei manusile de box si MMA de la orice tip de brand sunt realizate din piele naturala sau piele articiala. Cele din piele artificiala chiar daca sunt mai scumpe la pret, ofera o protectie ridicata si o durata de viata lunga.

Domenii: Lifestyle

Mario Sport Brands SRL

Magazin online de echipamente sportive pentru sport de contact precum manusi de box, mma, tibiere kickbox, proteze dentare, saci de box. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →