Cum sa alegi casca de box potrivita - Knockout Store

Publicat pe 1 Octombrie 2019
Cum sa alegi casca de box potrivita - Knockout Store iti explica simplu cum sa alegi casca de box ideala.

Casca de box este o parte esentiala a echipementului de box si de antrenament pentru orice sportiv pentru ca aceasta in protejeaza de loviturile adversarilor din ring.

Stim ca orice sportiv care se respecta isi doreste foarte mult sa se antreneze cat mai bine si sa devina mai bun dupa fiecare antrenament. De aceea pe site-ul nostru o sa gasesti casca de box potrivita pentru tine, cu scopul ca tu sa te antrenezi ca un luptator de elita.

Ca sa alegi cea mai buna casca de box trebuie sa fi atent la mai multe elemente precum materialul din care este realizata aceasta, modul de inchidere dar si cat de bine sta ea pe cap.

Toate castile de box protejeaza capul si cel putin 3/4 din el. Dar diferenta consta in cat de multa spuma au ele, care este protectia necesara, dar si modul de inchidere. Castile de antrenament au mai multa spuma si ofera in final mai multa protectie. Este o optiune buna mai ales cand faci sparring cu adversari mai grei sau mai experimentati ca si tine.

In schimb castile de box de competitie sunt mai uniforme devreme ce ele sunt supuse unor reglementari stricte. Ele sunt de obicei open face si nu ofera atat de multa protectie precum castile de antrenament, dar in schimb dau vizibilitate ridicata.

Trebuie sa te asigur ca alegi o casca de box care sa stea fixa pe cap si care sa nu se miste cand esti lovit cu pumnul sau piciorul in fata. Poti sa ajustezi foarte bine casca daca are inchidere Velcro sau cu siret. Vezi si care este nivelul de vizibilitate oferit de catre casca de box. Este important sa iti vezi adversarii si loviturile acestora.

Pe langa asta, asigura-te ca alegi o casca realizata din piele naturala pentru mai multa protectie si pentru ca ea sa aiba durata de viata extinsa.

Alege sa te antrenezi ca un campion adevarat cu gama de palmari de box de la Knockout Store. 

Alege si gama de proteze de box Knockout sau de la branduri straine si bucura-te de protectie ridicata.

Domenii: Lifestyle

Mario Sport Brands SRL

Magazin online de echipamente sportive pentru sport de contact precum manusi de box, mma, tibiere kickbox, proteze dentare, saci de box. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →