Cum sa alegi cea mai buna centrala termica

Publicat pe 13 Decembrie 2020
Una dintre cele mai grele decizii pe care trebuie sa le iei atunci cand te muti intr-o casa noua sau atunci cand renovezi este alegerea unei centrale termice de calitate, care sa iti ofere confort termic si sa te ajute sa scazi costul facturilor.

O centrala termica performanta trebuie sa raspunda nevoilor tale de incalzire, sa ofere o conservare maxima a energiei, sa detina cele mai inovatoare tehnologii de incalzire, sa te ajute sa beneficiezi de economii de energie si sa aiba emisii scazute de poluanti in mediul inconjurator.

Confortul in locuinta ta cu o centrala termica performanta

Confortul locuintei tale este strans legat de temperatura pe care doresti sa o ai in casa. O centrala termica in condensatie iti ofera multiple avantaje incontestabile si produce si apa calda menajera, dar si agent termic pentru incalzire instant. Pentru a face cea mai buna alegere pentru tine, trebuie sa tii cont de cateva criterii. 

Un prim aspect important de luat in calcul este puterea centralei termice. Aceasta se calculeaza in kW in functie de suprafata locuintei, a spatiului de incalzit, dar si de apa calda necesara. Modul in care este izolata locuinta de asemenea este foarte important. O locuinta care nu este izolata are nevoie de o centrala termica mai puternica.  

Un alt aspect important de luat in calcul il reprezinta randamentul si eficienta acesteia. O centrala termica in condensatie performanta si de calitate ofera un randament foarte bun si are un nivel al eficientei energetice ce poate urca pana la 105% – 110%.

Concret, cu cat eficienta centralei este mai mare, cu atat economisesti mai mult la plata facturilor.  

Siguranta si protectia la inghet

Siguranta in functionare a centralei este de asemenea unul dintre cele mai importante aspecte de luat in calcul inainte de a face o achizitie. Acest criteriu se refera la evacuarea corespunzatoare a gazelor arse, la evacuarea eficienta a apei din instalatie si la protectia la inghet.

De asemenea, la fel de important este confortul, designul si sistemul de informare oferit. O centrala termica moderna dispune de un afisaj care iti comunica informatii vitale despre presiune si temperatura, despre diverse avarii, precum si informatii de diagnoza in cazul unor probleme.  

In ceea ce priveste confortul, o centrala calitativa si performanta are functii precum control si supraveghere de la distanta, programare sau chiar senzori de temperatura.

Designul, dimensiunile sau modul de prindere ( centrala murala sau de pardoseala ) sunt criterii subiective in alegerea produsului ideal pentru tine. Un magazin online bun pentru achizitia unei centrale termice de top este Storel, care va ofera livrare rapida din stoc pentru orice localitate din Romania.

Garantie oferita la achizitionare

Nu in ultimul rand, garantia oferita la achizitionare, dar si pretul sunt criterii importante de care trebuie sa tii cont. Avand in vedere ca achizitia unei centrale termice este in stransa legatura cu confortul locuintei tale, incearca sa te orientezi catre o centrala termica ce iti ofera o garantie minima de 5 ani.

Unul dintre cele mai curate moduri de incalzire, dar si cele mai economice, il reprezinta centralele termice care sunt menite sa te ajute sa reduci facturile lunare la incalzire, precum si impactul asupra mediului. Tine cont de criteriile mentionate mai sus inainte de a face o alegere, consulta ofertele noastre la centrale termice si bucura-te de o incalzire durabila, eficienta absoluta, performante ridicate, confort si calitate, totul la un pret avantajos.


FIBER IT SRL

O companie creata in 2013 cu scopul de a implementa si dezolvolta performanta IT si Web pentru afaceri de succes. Suntem o echipa tanara si dornica de noi provocari in domeniul IT. Cream o relatie...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!