Cum sa alegi cele mai performante sisteme supraveghere?

Publicat pe 3 Aprilie 2020
Te intrebi cum sa alegi cele mai performante sisteme supraveghere video, potrivite pentru locuinta ta sau pentru birou? Un lucru este cert: camerele au fost create pentru a putea supraveghea in ansamblu o anumita arie, cu scopul de vizualizare generala pentru anumite obiective, actiuni, zone etc.

 Anumite sisteme supraveghere de ultima generatie au integrat un sistem cu un senzor care are capacitatea de a reda detalii care sa permita identificarea fetelor unor persoane precum si obiectele de genul placutelor de inmatriculare de la masini, monitorizarea anumitor zone cu trafic intens etc. Scopul acestui tip de supraveghere duce la determinarea tipului necesar de camera, locul in care aceasta o sa fie amplasata si tipul de lentile.  

Cum alegi sisteme supraveghere potrivite? 

Alegerea unor sisteme de supraveghere video se realizeaza in functie de aria pe care o are obiectivul care se cere a fi supravegheat.  

Indiferent de spatiul pe care iti doresti sa il supraveghezi video, trebuie sa stabilesti clar care este numarul obiectivelor de interes pentru tine si distanta dintre acestea. Indicat este ca aceste obiective sa fie relativ apropiate unele de altele. Odata ce ai stabilit care este aria de interes, vei putea sa alegi modelul pe care ti-l doresti, astfel incat sa fie optim si sa aiba numarul necesar de camere de supraveghere.  

Trebuie sa stabilesti, inca de la inceput, care este bugetul pe care esti dispus sa il aloci pentru aceste sisteme supraveghere. Bugetul este o componenta extrem de importanta pentru ca poate sa fie un impediment in procesul de alegere a celei mai optime variante pentru tine. Cu siguranta iti doresti un sistem de supraveghere video care sa aiba un pret mai mic, dar in acelasi timp sa fie de calitate superioara, insa acest lucru nu este mereu posibil. Sfatul specialistilor este sa alegi o tehnologie de ultima generatie care sa aiba un sistem complex ce corespunde nevoilor tale. De cele mai multe ori, pretul este indicatorul calitatii sistemelor de supraveghere video.  

Trebuie sa tii cont de faptul ca un sistem de supraveghere video este utilizat 24 de ore din 24. Acest lucru inseamna ca sistemul este suprasolicitat, in consecinta este nevoie de un sistem de calitate superioara pentru a rezista cat mai mult in timp. Tehnologia avanseaza foarte repede, motiv pentru care este bine sa cumperi sisteme supraveghere de ultima generatie. Trebuie sa cumperi si un monitor, pentru a putea vedea in timp real activitatea inregistrata de sistemul de supraveghere.  

Ce accesorii trebuie sa aiba aceste sisteme supraveghere?  

In momentul in care achizitionezi un sistem de supravegehre, trebuie sa ai grija ca acesta sa contina: 

• Recorder; 

• Hard disk; 

• Camere de supraveghere; 

• Cabluri video; 

• Conectori video; 

• Surse de alimentare; 

• Camere IP; 

• Cabluri de retea; 

• Monitoare; 

• Testere. 

Cum se realizeaza instalarea unui sistem de supraveghere video?  

Dupa ce ai cumparat toate dispozitivele necesare, este foarte simplu. O documentare prealabila te ajuta foarte mult, sau poti sa apelezi direct la o firma specializata pe asa ceva, care sa te ajute sa montezi acest echipament. Trebuie sa ai in vedere faptul ca pentru camerele de interior nu exista niciun fel de restrictie, insa pentru camerele de exterior inaltimea obisnuita trebuie sa fie de 4 m. Pentru siguranta unui montaj de calitate, cel mai indicat este sa mergi pe mana unor specialisti.  

Cumpara cele mai performante sisteme supraveghere video din magazinul online www.e-camere.ro!  

 

 

Domenii: Lifestyle

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →