Cum sa alegi gelurile pentru unghii

Publicat pe 10 Decembrie 2018
Daca iti doresti sa ai o manichiura de nota 10 de care sa te poti bucura zi de zi, acest ghid iti va arata cum sa alegi gelurile cu uv pentru unghii.

Pentru a avea o manichiura perfecta pentru orice situatie ai nevoie de gelurile potrivite pentru orice forma de unghie dorita.

Atunci cand alegi un gel nepotrivit si iti doresti sa iti faci manichiura, acesta va curge pe margini sau dupa ce se va usca in lampa cu uv nu isi va pastra forma corecta, uneori se va si exfolia.

Pentru a evita situatiile acestea neplacute, echipa JANET NAILS iti vine in ajutor cu gama de geluri uv de unghii diverse care sa iti asigure o manichiura reusita.

Dar cum alegi mai exact gelurile de unghii?

1. Dupa lungimea unghiilor tale

Pentru unghiile lungi iti recomandam un gel de unghii dens care nu va curge si sa se poata modela mai usor. La aceasta manichiura cu unghii lungi recomandam sa utilizezi penseta pentru curba C - in acest fel vei avea o forma a unghiilor cat mai frumoasa.

Pentru manichiura pe unghii scurte si false iti recomandam sa utilizezi geluri de unghii cu densitate mai spre medie, care se vor autonivela mai rapid.

2. Scopul pentru care vei alege gelul de unghii

Este important sa vezi care va fi scopul pentru care vei utiliza gelurile cumparate. Sunt 2 tipuri de geluri pe care le poti utiliza - cele pentru constructia unghiilor si cele pentru modelare/intretinere.

Poti utiliza si geluri 3 in 1 care se vor utiliza pentru toate straturile de modelare si design.

3. Utilizarea lampii ideale

Daca vrei sa iti faci manichiura cu geluri uv trebuie sa stii ca vei avea nevoie de o lampa uv de unghii care sa usuce mai usor gelul aplicat pe unghii. Cele mai populare lampi cu uv sunt cele cu LED si cele cu tuburi. Durata de uscare a gelurilor de unghii cu ajutorul lampii cu uv este de maxim 4 minute.

Pe site-ul Janet Nails gasesti o gama variata de lampi uv pentru unghii la standarde inalte si preturi excelente de care sa te bucuri.

4. Asigurarea unei forme corecte a unghiilor

Inainte de a te pune sa aplici orice produs pe unghiile tale trebuie sa ai grija ca ele sa aiba o forma corecta. Pentru asta ai nevoie de pile de unghii profesionale de la Janet Nails care sa iti dea sansa sa ai o forma corecta a unghiilor tale. Aceste pile de unghii se aleg dupa gradul de abrazivitate - care este un numar intre 60-600. Cu cat gradul de abrazivitate este mai mic cu atat pila este mai dura.

Pentru manichiura pe unghii false iti recomandam sa alegi pile cu grad de abrazivitate mic.

Domenii: Retail, Lifestyle

STAR MARKETING MEDIA

Agentie de marketing si web design din Timisoara ca ajuta afacerile mici sa atraga noi clienti in online si sa devina mai cunoscute prin SEO, Adwords, Social Media, Conversion Rate Optimization.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →