Cum sa decorezi rapid un food truck

Publicat pe 22 Iunie 2021
Probabil ati intalnit pana acum afaceri mobile precum Food truck-urile. Le intalnim adesea in zonele cu vad comercial mare. Cea mai importanta decizie pe care o ia un antreprenor care dezvolta un astfel de business este decizia de a decora camionul. Un food truck bine decorat, atrage atentia asupra lui toata ziua, in fiecare zi, oriunde merge. In acest fel, creste branding-ul afacerii si este deosebit fata de concurenta

Te vom ajuta cu cateva idei despre cum iti poti creste branding-ului rapid prin decorarea food truck-ului cu autocolant printat.

In primul rand trebuie gasita identitatea vizuala a food truck-ului, ceea ce va deosebeste de alte astfel de business-uri. Pentru asta ar fi indicat sa raspundeti la cateva intrebari care sa va sugereze incotro sa va indreptati:

• Examinati meniul si stilul in bucatarie – ce va face unici?

• Ce alimente doriti sa contina meniul dvs?

• Ce stare vreti sa transmita food truck-ul dvs?

• Care sunt valorile pe care doriti sa le manifeste afacerea dvs?

Tineti cont ca cele mai bune identitati vizuale sunt cele autentice, ce se nasc din pasiunea, valorile si personalitatea oamenilor care conduc afacerea.

Un al doilea pas important este sa gasiti acel motto al afacerii, un motto ce se retine usor, ce empatizeaza cu clientii pe care doriti sa ii aveti! Clientul din imagini a vrut ca business-ul lui sa duca clientii cu gandul la mare, asa ca elemente distincte au fost inculse in tema decorului, dar si in numele afisat pe camion.

Folia de autocolant pentru inscriptionari auto reprezinta o modalitate perfecta de a personaliza si decora un food truck. Intrucat cele mai multe autocolante sunt sursa de culoare si instrumente de consolidare a imaginii, acestea sunt elemente proprii activitatii de advertising si de aceea trebuie sa apelezi la o firma specializata de colantare. O firma de colantare cu experienta in domeniu, precum este echipa www.carart.ro, te poate ajuta atat cu design-ul dorit cat si cu colantarea propriu zisa.

In imagini puteti vedea cum arata inainte camionul si cum arata dupa ce echipa de specialisti a realizat grafica si executia. Toate produsele folosite in procesul ce colantare se gasesc pe www.autocolant.ro iar design-ul este realizat personalizat, pe specificul activitatii clientului.

Trebuie avut in vedere faptul ca lucrul cu o companie specializata va asigura un rezultat profesional si firma va poate oferi consultanta de care aveti nevoie, fiind specialisti pe domeniul colantarilor auto publicitare.

Ce trebuie sa va reamintiti cand alegeti un astfel de business este ca food truck-ul este cea mai buna forma de publicitate, el interactionand pasiv cu clientul. Odata ce decorul este gata, food truck-ul face publicitate 24/24h, 7 zile pe saptamana.

Un design puternic, atragator din punct de vedere vizual si unic va atrage clientii si ii va incuraja sa cumpere. Asadar, intr-o astfel de afacere, design-ul camionului trebuie sa fie cel mai important aspect de care sa tineti cont atunci cand va ganditi la branding. O grafica unica si e impact o sa ajute clientii fideli sa va repereze de la distanta sau pe o strada aglomerata.

Un alt sfat important este sa aveti meniul si preturile la vedere. Asta am recomandat si clientului nostru pentru ca atunci cand cineva se aproapie de food truck, sa stie exact ce poate achizitiona de acolo. Daca meniul nu este vizibil, este posibil ca acel potential client sa nu vina sa intrebe, ci sa treaca pe langa food truck fara nici o intentie de a cumpara, nestiind ce se vinde.

Sper ca aceste informatii sa va ajute daca doriti sa incepeti un business si sa deschideti un food truck. Echipa www.autocolant.ro va sta la dispozitie cu consultanta personalizata in alegerea celui mai atractiv design si cu colantarea camionului dvs.

Domenii: Afaceri

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!