Cum sa faci fata intrebarilor capcana de la examenul pentru obtinerea permisului de conducere?

Publicat pe 17 Ianuarie 2017
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Un permis de conducere poate sa deschida noi usi precum un nou job sau posibilitatea de a explora noi locuri in care v-ati dorit sa ajungeti, practic ofera posibilitati nelimitate. Inca din momentul in care v-ati inscris la scoala de soferi trebuie sa va pregatiti temeinic si chiar daca nu cunoasteti inca multe informatii cu putina rabdare veti parcurge totul si veti putea sa invatati bazele pe care sa va construiti experienta de sofer.

Pregatirea pentru examen cu ajutorul chestionarelor

Pregatirea pentru examen este foarte importanta intrucat va trebui sa completati cat mai multe chestionare auto si sa parcurgeti pregatirea practica alaturi de instructor. In aceste cateva randuri ne vom rezuma la intrebarile capcana care este posibil sa le aveti la examen si in acest sens va vom oferi cateva recomandari pentru a va putea pregati cat mai bine.

Suntem siguri ca pe internet ati vazut pe o multime de site-uri chestionare DRPCIV dar despre acestea trebuie sa stiti ca nu toate sunt actualizate si acestea va pot induce in eroare. In momentul in care incepeti sa completati chestionare auto este bine sa intrebati la scoala de soferi despre materialele pe care trebuie sa le parcurgeti pentru a va pregati. La Drive School stim cat de important este pentru dumneavoastra sa va pregatiti din timp asadar personalul nostru se ocupa permanent ca pe site sa apara chestionare auto actualizate in conformitate cu DRPCIV care sunt singurele agreate pentru examen.

In momentul in care incepeti sa va pregatiti este bine sa va notati pe parcurs intrebarile din fiecare chestionar la care considerati ca ati intampinat dificultati sau nu ati gasit un raspuns sau chiar nu ati inteles despre ce este vorba mai exact. Avand in vedere ca fiecare chestionar se completeaza pe calculator, testele sunt astfel concepute incat dupa fiecare raspuns pe care il dati in momentul in care nu este corect se afiseaza raspunsul dedesubt astfel incat sa va puteti corecta. Acesta este un mare avantaj incat nu va trebui sa cautati raspunsul printre zecile de materiale pe care le-ati parcurs. La scoala de soferi Drive School vi se vor pune la dispozitie si o serie de cursuri pe care este bine sa le parcurgeti cel putin de doua ori inainte de a va apuca sa completati chestionare auto.

Despre intrebarile capcana si ce trebuie sa faceti pentru a le rezolva

Revenind la intrebarile capcana care pot sa fie in chestionarul pe care va trebui sa il completati la examen, acesta nu are alt rol decat acela de a pune candidatul in dificultate si este bine sa acordati putina atentie. Toate cele 26 de intrebari trebuie parcurse iar daca nu stiti raspunsul la o intrebare atunci aveti optiunea de a raspunde mai tarziu. Totusi este recomandat sa nu gresiti mai mult de 5 intrebari intrucat astfel veti fi respins si va trebui sa dati din nou examenul.

Cu siguranta aici la scoala de soferi Drive School veti putea sa aveti parte de o pregatire ca la carte si sa rezolvati cu usurinta fiecare chestionar. Puteti accesa site-ul nostru scoala de soferi pentru mai multe informatii dar si pentru a va inscrie.

Domenii: Auto, New Media, IT, Media, Educatie

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!