Cum să faci pariuri online legale în România

Publicat pe 2 Februarie 2018
Cel mai important lucru în cazul pariurilor sportive online este să le plasezi la case de pariuri online legale, adică la cele care dețin licență din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Între banii de care dispui și pariurile online există o strânsă legătură. Din acest motiv, atunci când pariezi online este foarte important să alegi doar case de pariuri online licențiate, în care poți avea încredere.

Nu există nicio îndoială. Pariurile sportive și jocurile de noroc online în general, pot fi o experiență plăcută și plină de satisfacții, dar numai dacă utilizezi site-urile potrivite. Site-urile pe care le folosești trebuie să fie sigure și de încredere însă, din păcate, găsirea acestor tipuri de site-uri nu este întotdeauna ușoară.  

Există mai multe motive pentru care unii oameni ezită să parieze online. Ideea de a depune bani în contul oricărei case de pariuri poate fi foarte descurajatoare pentru mulți pasionați de pariuri sportive. Din acest motiv, atunci când intri într-o casă de pariuri online, verifică dacă această casă deține licență oferită de ONJN.

În mod surprinzător, adevărul este că cele mai multe case de pariuri online sunt licențiate, deci sigure. Există și case de pariuri nelegale, dar acestea sunt puține și destul de ușor de evitat. Însă, faptul că ele chiar există, totuși, sugerează importanța selecției atunci când decizi să folosești un site sau altul.

Mii de case de pariuri și cazinouri online doresc să îți ia banii. De aceea trebuie să găsești o modalitate de a le evita.

Primul lucru la care trebuie să te uiți atunci când analizezi dacă să pariezi sau nu la o casă de pariuri este vechimea sa. Acest indiciu nu este un indiciu 100% bun sau rău, dar este un indiciu.

Verifică dacă casa de pariuri la care ai decis să îți încerci norocul îți oferă șansa să faci pariuri gratuite înainte de a depune bani în cont. Contactează-i pe cei de la serviciul clienți și vezi cât de repede îți răspund la întrebări și dacă îți oferă sprijin necondiționat.

Deși niciunul dintre aceste lucruri nu sunt o dovadă de încredere, acestea îți pot indica modul în care lucrează serviciul clienți și disponibilitatea de care dă dovadă în relația cu utilizatorii.

Citirea recenziilor online este o modalitate bună de a aduna informații despre o casă de pariuri online. Mulți proprietari ai caselor de pariuri plătesc pentru a-și promova site-urile, astfel încât întotdeauna să aibă recenzii pozitive.

După ce găsești câteva site-uri cu recenzii pozitive, puteți începe investigarea site-urilor pe care le recomandă. Atunci când iei decizia de a paria la o anumită casă de pariuri, ține cont doar într-o mică măsură de reciziile citite.

Îndreaptă-ți atenția și asupra reclamațiilor existente. Mediul online este plin de astfel de plângeri. Casele de pariuri nu fac execepție. Secretul este să înveți să faci diferența între problemele reale și cele care nu sunt importante.

Multe persoane se plâng cu privire la bonusurile oferite. Majoritatea caselor de pariuri online licențiate oferă bonusuri foarte atractive. Cei pasionați de pariuri se înscriu pentru a beneficia de ele fără a citi termenii și condițiile de pe site. Nu respectă regulile și fac reclamații atunci când casa de pariuri refuză să le acorde bonusul.

De exemplu, multe plângeri se referă la bonusurile oferite. Cazinourile, casele de pariuri sportive și cazinouri oferă bonusuri atractive și oamenii se înscriu pentru a le obține fără a citi termenii și condițiile. Apoi se plâng atunci când nu respectă regulile și casa de pariuri sau cazinoul refuză să le dea bonusul.

Responsabilitatea de a citi termenii și condițiile revine pariorului. Așadar, atunci când descoperi astfel de reclamații, fă-ți timp și citești-le cu atenție înainte de a lua o decizie.

De asemenea, nu uita să te informezi cu privire la bonusurile pe care casa de pariuri le oferă pariorilor din când în când. Având în vedere că inveștești bani în pariuri, este bine ca din când în când să fii recompensat pentru asta.

Casele de pariuri online legale oferă de obicei bonusuri interesante tuturor celor care sunt utilizatori fideli și investesc bani în ofertele lor de pariuri.

În prezent, poți face pariuri sportive online legale în România intrând pe biletu-zilei.com și 10pariuri.ro. Pe aceste site-uri vei descoperi case de pariuri online licențiate de ONJN, ponturi pariuri și predicții tenis astfel încât să faci pariuri online la case de pariuri legale, sigure.

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

Domenii: Afaceri

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!