Cum să îți alegi căsuța poștală?

Publicat pe 23 Decembrie 2020
Alegerea căsuței poștale potrivite pentru bloc este esențială. Acest lucru permite poștașului tău să îți livreze cu ușurință scrisori și colete, pe lângă faptul că îți garantează confortul zilnic. Acest echipament trebuie să corespundă utilizărilor tale, dar să fie și în armonie cu exteriorul scării de bloc.

Dacă nu ești hotărât cu ce să alegi, vei gasi pe cutiipostalebloc.ro diverse modele.

Diferitele tipuri de cutii poștale

În timp ce toate cutiile poștale de bloc pot primi scrisori, există multe formate disponibile. Pe cutiipostalebloc.ro există modele de cutii postale potrivite pentru scarile de bloc. Iată ce modele poti gasi:

    • Cutiile poștale model 285 au dimensiunile: lațime: 285 mm, adâncime: 150 mm, înălțime: 120 mm și ușă glisantă de 80 mm.

    • Cutiile poștale model 310 au dimensiunile: lațime: 310 mm, adâncime: 200 mm, înălțime: 120 mm și ușă glisantă de 80 mm.

    • Cutiile poștale model 350 au dimensiunile: lațime: 350 mm, adâncime: 230 mm, înălțime: 120 mm și ușă glisantă de 80 mm.

Ce volum este potrivit pentru cutia poștală?

Mărimea cutiei este, de asemenea, determinată în funcție de utilizarea pe care o dorești și de tipurile de plicuri pe care le primești: doar scrisori sau chiar și pachete puțin mai mari. Faci diferența între mai multe dimensiuni de pachete.

    • Cutie poștală de bloc mică

Un pachet este considerat mic atunci când dimensiunile sale nu depășesc 26 × 26 × 11,3 cm. Concret, acest lucru este echivalent cu o broșură, un DVD, un bec sau chiar o șurubelniță și aceasta reprezintă 25% din achizițiile făcute online. Dacă există o cutie poștală de bloc standardizată, poștașul poate accesa căsuța poștală pentru a depune un pachet mic.

    • Cutie poștală de bloc medie

Se spune că un plic cu dimensiuni de până la 26 × 26 × 34,5 cm - echivalentul unei cutii de pantofi - este de mărime medie. Pentru a primi acasă acest tip de pachet (care reprezintă 50% din comenzile plasate pe Internet) sunt necesare o încuietoare și un format standardizat de cutie poștală pentru bloc.

    

Cum să îți alegi cutia poștală?

Toate tipurile de cutii poștale bloc sunt capabile să primească scrisori, dar unele nu își mai îndeplinesc funcția atunci când este o dimensiune mai mare, cum ar fi un format A4 sau chiar un colet mic.

Acesta este motivul pentru care, pentru toate locuințele construite la bloc, cutiile poștale de scrisori sunt supuse dimensiunilor standard. Prin urmare:

    • Cutia poștală trebuie să aibă o dimensiune minimă de: 26 cm × 26 cm × 34 cm.

    • Fanta de inserție trebuie să aibă dimensiunile minime de: 23,5 cm × 24 cm.

    • Eticheta de nume trebuie să aibă o dimensiune minimă de: 100 mm × 24 mm.

O cutie poștală standardizată și plasată corect îți permite să primești plicurile și coletele de la poștă, dar și să profiți de serviciul de expediere și returnare direct în cutia poștală.

Instalarea cutiei poștale

Atâta timp cât cutia poștală este accesibilă și la înălțimea potrivită, ai de ales instalarea acesteia. Fixată pe un perete, pe un suport sau încorporată, alege în funcție de dorințele tale sau de constrângerile scării de bloc.

Domenii: Afaceri

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!