Cum sa iti creezi un brand puternic cu ajutorul unui PopSockets

Publicat pe 31 August 2017
Daca detii sau conduci o companie si vrei sa ai un brand puternic, indreapta-ti atentia catre personalizarea diverselor obiecte – de la agende, la pixuri sau cani, dar si gadgeturi de ultima ora, ce pot deveni cadouri corporate extrem de eficiente in campania de marketing.

Un bun exemplu de cadouri corporate pentru angajati, parteneri de afaceri sau pentru clienti, poate fi un gadget de ultima ora, care sa ii ajute sa manevreze smartphone-ul si tableta mult mai eficient – PopSockets. 

Ce este un PopSockets si de ce sa il alegi pentru branding?

In momentul de fata, PopSockets este cel mai cool, ergonomic si eficient suport de telefon, prevazut cu un acordeon, prin care utilizatorii se pot bucura de functionalitatea gadgetului preferat fara teama de a cadea, de a le amorti degetele sau a avea dureri de spate.

In plus, acesta poate fi un stativ eficient pentru tablete si telefoane, atat auto, cat si de birou. In plus, folosindu-l nu vei mai rata niciodata telefoane sau mail-uri importante. Iar cu acest dispozitiv minune, care a revolutionat piata gadgeturilor din intreaga lume, te bucuri de doua principale avantaje: 1. devii vizibil si 2. iti poti fideliza clientii, angajatii si partenerii de business cu un gadget multifunctional.

Pentru ca ne mai desparte putin de luna septembrie, luna in care cei mai multi antreprenori se intorc din concediu si se da startul anului de business, PopSockets Romania propune oferte pentru produsele personalizate corporate. Sa nu uitam ce telefonul este o carte de vizita si primul lucru pe care il punem pe masa de intalnire. Iar daca il personalizezi cu logo-ul sau motto-ul companiei pe care o ai, te vei bucura de atentia cuvenita. 

Obtine avantaj competitiv cu un cadou corporate de la PopSockets Romania

Trebuie sa fii permanent la curent cu schimbarile mediului de afaceri si cu modalitatile de promovare eficiente. Un produs personalizat este o declaratie a profesionalismului, insa ca sa dea roade, trebuie ales un obiect foarte utilizat.

Aici intervine PopSockets. Printre avantajele de a personaliza cel mai folosit suport de telefon al momentului, ar trebui sa stii ce beneficii obtii:

  • Transforma LOGO-ul companiei intr-un PANOU PUBLICITAR, aflat pe instrumentul cel mai utilizat al timpurilor noastre, TELEFONUL.
  • BRANDUL TAU trebuie sa fie in pas cu trendurile actuale, iar POPSOCKETS promite mult mai mult decat atat.
  • Il incerci pentru 1 saptamana, timp in care il testezi chiar si in cele mai dure conditii, iar dupa revii cu feedback. Garantam satisfactie maxima. Cere o oferta personalizata la email: sales@popsockets.ro

Oferta actuala de cadouri corporate, valabila pana pe 30 septembrie 2017, include extra discounturi pentru modele unice de PopSockets prin care poti deveni trendsetter pentru grupul tau de business:

1. Platforma adeziva, acordeon si capac personalizabil de culoare neagra.

2. Platforma adeziva, acordeon si capac personalizabil de culoare alba.

3. Platforma adeziva si acordeon negre, capac personalizabil alb.

Vremurile in care o agenda, un pix sau o mapa personalizata erau instrumente de marketing si branding veritabile au apus. Si cum fiecare dintre noi suntem la curent cu noutatile tehnologice, un PopSockets este tot ce ai nevoie pentru a te face remarcat. Sa nu uitam ca adaptabilitatea la tehnologie este una dintre placerile vinovate ale tuturor care vor sa atraga priviri cu un smartphone inovator si sa se bucure de un gadget cu personalitate.

Domenii: Afaceri

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →