Cum să îți deschizi poarta sau bariera cu telefonul mobil

Publicat pe 14 Mai 2020
Sisteme de deschidere prin telefon pentru porti automate si bariere

Cu mult timp în urmă, când intrăm pe proprietatea noastră, trebuia să oprim mașina, să deblocăm și să deschidem porțile manual, să conducem și apoi să ieșim din maşină și să le închidem. Nu este prea distractiv în ploaia care se revarsă torențial sau într-o zi cu caniculă fierbinte!

Câțiva ani mai târziu tehnologia a avansat și a devenit accesibilă la prețuri mai mici și ne-am automatizat porțile. Cu toate acestea, chiar dacă o simplă apăsare a unui buton de pe o telecomandă este tot ce este necesar pentru a le opera, există câteva metode mai evoluate pentru deschiderea porților automate sau a barierelor pentru a avea acces dar și pentru ieșire.

În primul rând, trebuie să avem o telecomandă cu noi sau în fiecare vehicul ce are drept de acces în parcare. Dacă vrem să folosim un autoturism de împrumut sau drive test trebuie să ne amintim să luăm o telecomandă cu noi, altfel nu vom putea să deschidem porțile din exterior pentru a intra. Dacă dorim să oferim acces la proprietatea noastră (de exemplu, unui curier sau unui grădinar) acesta are nevoie și de o telecomandă sau să avem o persoană la locație care să deschidă. Trebuie să ne asigurăm că este posibil accesul atunci când aceste intervenții sunt necesare!

Bateriile din toate aceste telecomenzi trebuie să fie înlocuite în mod regulat pentru a evita surpriza ca atunci când vrem să deschidem garajul acesta să nu mai funcționeze și cum un necaz nu vine singur poate am făcut economie la ușa de garaj și nu am instalat un deblocator manual cu yală pentru acces în caz de avarie. Telecomanda este ca o cheie și toată lumea trebuie să fie atentă să nu piardă dreptul de acces o dată cu telecomanda, astfel încât să nu compromită securitatea proprietății. Cu siguranță trebuie să existe o soluție mai bună pentru porti automate !

Există și este fantastic. Am instalat recent o interfață specială ( modul deschidere porti , adaptor) care ne permite să controlăm poarta folosind smartphone-urile noastre sau chiar un telefon mobil normal. Nu vă mai faceți griji pentru telecomenzi! Nu mergem niciodată nicăieri fără telefoanele noastre. Fiecare dintre noi are instalată o aplicație care ne permite să deschidem și să închidem poarta sau în variantele mai simple, doar formăm un număr de telefon și deschidem poarta. Telefonul meu este un Android, iar alți membri ai familiei au telefoane mobile, dar cu toții suntem capabili să acționăm porțile cu ele. Telecomenzile funcționează în continuare ca backup și pentru oricine nu dorește să-și folosească smartphone-ul.

Câteva secunde a fost tot ceea ce a fost nevoie pentru a oferi curierului și grădinarului acces, folosind telefonul pentru a deschide poarta. În orice moment, putem să le eliminăm dreptul de a accesa proprietatea noastră dacă vrem. De asemenea, putem limita accesul lor la orele specifice sau putem să dăm drept de acces pentru un număr de intrări limitat. În orice etapă, putem anula accesul oricui doar cu câteva clicuri.

Pe unele modele, aplicația apare automat atunci când ne apropiem de poartă, abia așteptând să le deschidem sau să le închidem. Unele modele mai scumpe sunt chiar capabile să lucreze cu un dispozitiv mic de tip „E-tag” numit dongle. Cu unul dintre acestea instalat și un dongle în mașină noastră, nici nu ar trebui să folosim smartphone-ul pentru poartă. Imediat ce mașina se apropie de poartă se va deschide automat. Ce vor crede ei în continuare?

DiViD Technology - www.divid.ro furnizează o serie de interfețe de control pentru poarta de tip WiFi sau GSM . Contactați-ne pentru a face viața mai simplă și mai ușoară pe 0720 121 121

Domenii: Constructii

DiViD Technology srl

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →