Cum să-ți alegi perechea de botine astfel încât să ți se potrivească perfect

Publicat pe 8 Ianuarie 2018
Când femeile decid să-și cumpere un nou articol vestimentar sau o nouă pereche de încălțări, nu doar prețul este cel care contează, ci și cum i se va potrivi stilului și staturii ei. Nicio femeie nu și-ar cumpăra o rochie care să o facă să arate prea grasă sau care să-i scoată în evidență defectele mai degrabă decât calitățile. Același lucru se aplică și în cazul articolelor de încălțăminte. Doar pentru că un anumit pantof arată bine, asta nu înseamnă că se și potrivește oricărei femei.

În primul rând e vorba de gusturi, ceea ce uneia îi place, e posibil ca de alta să fie considerat oribil, și mai e și vorba de statură și constituție în general. Deși multe femei nu țin cont de aceste „mici detalii”, aceste lucruri sunt foarte importante pentru că nu toate tipurile de pantofi sunt potrivite pentru oricine.

Pentru femeile care iubesc sezonul rece, e o plăcere să poarte botine. Sunt simple, pot fi asortate la orice și par că s-ar potrivi oricui. Însă sunt câteva lucruri de care ar trebui să ții cont atunci când vrei să-ți achiziționezi o nouă pereche de botine.

Pentru femeile mici de statura se recomandă un toc mai înalt. Probabil până acum nu e nimic nou, însă ce e nou e că trebuie să ții cont și de forma piciorului tău. Din moment ce femeile scunde au adesea picioarele foarte subțiri, poate fi destul de greu să găsești o pereche de botine care să dea bine si să nu pară prea largi sau prea mari. Dacă e așa, investește într-o pereche de botine strânse bine pe gleznă - cele cu șiret sunt o opțiune bună - și cu un vîrf ascuțit sau semi-ascuțit. Dacă îți place să te îmbraci elegant și să porți fuste, poți alege o pereche de dresuri cu aceeași culoare ca a botinelor. Astfel, piciorul tău va părea mult mai înalt.

Pentru femeile care merg la sală și au picioarele tonifiate, treaba stă altfel. Dacă ai mers destul de mult timp la sală și ai muncit ca să obții un look de invidiat, atunci probabil vei dori să-ți expui cât de mult se poate munca și rezultatele. Cel mai bun mod de a o face este cu o botină până la gleznă cu toc înalt - tocul ajută mușchii gambelor să se contracte, iar tăietura pe gleznă le pune în evidență.

Pentru picioarele subțiri, botinele până la gleznă sunt alegerea perfectă. Combinate cu o pereche de blugi skinny, poți fi sigură că vei întoarce privirile.

Pentru femeile înalte, opțiunile sunt numeroase. Fie alegi să privești lumea de sus și adaugi și mai multă înălțime, fie optezi pentru o pereche de botine cu talpă joasă în cazul în care vrei să te simți mai comod. Orice ai alege, poți fi sigură că vei atrage priviri prin înălțimea ta!

Indiferent de ce pereche de botine de damă cauți, poți să fii sigură că vei găsi orice model pe tocmania!


Mq

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →