Cum să-ți protejezi acoperișul casei când plouă, simplu și economic

Publicat pe 6 August 2018
Ne aflăm în plin sezon de vară, iar ploile ne dau mari bătăi de cap. Acoperișul casei tale este pregătit să facă față ploilor stăruitoare? Dacă în acoperiș sau țiglă există o fisură oricât de mică, apa se poate infiltra în tavan.

Profită de o zi cu soare și etanșează foarte bine îmbinările din acoperiș, jgheaburile, țiglelele etc. Nu este dificil deloc. În plus, o poți face singur.  

Dacă ți-ai dat seama că a picurat pe undeva prin casă, nu-ți face griji. Totul se poate rezolva mai repede decât crezi. Cu ce? Cu produsele Penosil.

Penosil îți pune la dispoziție o serie de produse de cea mai bună calitate, pentru ca tu să poți rezolva problemele care apar și pentru a etanșa rosturile chiar și ud pe ud, adică direct pe ploaie.

Penosil Premium All Weather Sealant:  este unul dintre cele mai cunoscute produse pe care le poți folosi pentru a rezolva o astfel de problemă.

 După cum sugerează și numele său, acest produs poate fi folosit pe orice tip de vreme. Este un etanșant cu conținut de solvent, nu conține silicon, este pe bază de cauciuc sintetic, poate fi utilizat pentru repararea rapidă a deschiderilor și fisurilor chiar și atunci când plouă. Aderă la substraturi umede și ușor uleioase și la cele mai multe substraturi fără grund, cum ar fi cărămidă, beton, mortar, lemn, metal, sticla, multe materiale plastice și bitum.

Datorită faptului că are elasticitate mare nu se deformează și poate fi tratat chiar și după întărire. De asemenea, este rezistent la razele UV și la intemperii.

Îl poți folosi pentru lucrări atât la exterior, cât și la interior. Având în vedere că este rezistent la mucegai, este o soluție perfectă pentru etanșarea rosturilor la închiderea balcoanelor, la mansarde etc.

Penosil oferă o gamă variată de masticuri și etanșanți pentru acoperișuri, astfel că nu trebuie să-ți mai faci probleme atunci când plouă. Penosil îți oferă diverse soluții pentru a etanșa și hridroliza rosturi de dimensiuni diferite pentru o perioadă lungă de timp. Datorită produselor Penosil ploile nu îți vor mai da bătăi de cap. Nicio picătură de apă nu se va mai infiltra în tavan.

Însă, dacă vrei o rezistență deosebită la intemperii, nu trebuie decât să aplici un cordon etanșant pe rosturile liniare. Roof & Façade Elastic este exact produsul de care ai nevoie pentru o astfel de lucrare.

EasyPRO Roof&Facade Elastic este un silicon de etanșare și de rezistență la intemperii pe care îl poți folosi la coşuri de fum, ţevi, îmbinările dintre metal şi beton, rosturile de jgheaburi, rosturile de dilatare pentru faţade, ferestre exterioare şi rame de uşi. Cu un astfel de silicon poți etanșa toate tipurile de rosturi, atât la interior, cât și la exterior.

Se usucă rapid şi aderă complet la suprafeţe în doar 2 ore, oferind acestora o protecţie totală la intemperii. Ploaia nu va afecta performanţele sale în niciun fel, iar materialul de etanşare îşi va menţine durabilitatea, aderenţa şi elasticitatea ani de zile.

Etanşantul elastic hibrid PENOSIL EasyPRO Roof & Facade Elastic va putea fi imediat vopsit cu pensula, rola sau prin pulverizare, după doar o oră. Poți utiliza aproape orice tip de vopsea, terminând lucrarea de fiecare dată mai repede.

Acest produs este un material de etanşare hibrid, cu aderență la aproape orice material construcții. Nu trebuie să-ți faci probleme dacă suprafața pe care vrei să-l folosești este umedă, întrucât nu îi va afecta performanţa. Este rezistent la apă și la razele UV. Are 10 ani garanție.

Dacă vrei să te bucuri de o casă cu un acoperiș prin care să nu plouă, îți recomandăm să folosești produsele de etanșare Penosil.

Produsele Penosil cuprind spume poliuretanice, etanşanți (siliconici, acrilici, hibrizi), adezivi, hidroizolați, masticuri pentru acoperişuri, produse pentru curățare, unelte şi accesorii, destinate atât profesioniştilor, cât şi utilizatorilor casnici.

Penosil este brandul principal al Wolf Group, producator preintre liderii international in industria spumelor poliuretanice si a etansantilor, cu fabrici in Estonia, Spania, Rusia si Brazilia, si cu activitati comerciale în peste 80 de țări, din întreaga lume. În România, produsele Penosil se pot achiziționa din magazinele Praktiker, magazinul online penosil.ro, Emag.ro (și alte magazine online de constructii si amenajari), dar și în diverse magazine de construcții și finisaje din intreaga țară.

Pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de unde îl poți cumpăra, te sfătuim să iei legătura cu reprezentanții Penosil

Domenii: Constructii

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →