Cum scapam de mirosurile neplacute din casa. 12 sfaturi utile!

Publicat pe 29 Martie 2019
Camera copilului ar trebui sa fie una dintre cele mai dragute si mai curate din casa. Aceasta trebuie sa fie luminoasa si confortabila, cu detalii si accesorii care sa il binedispuna pe copilul tau si sa il ajute sa de dezvolte armonios.

Copilul isi petrece o mare parte din timpul sau in camera lui, facandu-si teme, jucandu-se si odihnindu-se. De aceea, camera lui trebuie sa fie amenajata in functie de personalitatea si preferintele lui.

Pentru ca sa folosesti rational spatiul din camera copilului, trebuie sa aranjezi toate lucrurile ca la carte. Jucariile trebuie depozitate in cutii, hainutele in dulap. Iar pentru a o infrumuseta, o poti decora cu tablouase sau autocolante cu personajele lui preferate.

Pentru a-i demonstra copilului cat de mult apreciezi ceea ce face el, de exemplu cat de mult luam in consideratie talentul lui, poti decora peretii din camera cu propriile lui desene: le poti atarna cu clame pe o sfoara originala sau le poti pune in rame pe perete.

O buna idee este sa-i dezvolti copilului stima fata de familie, fata de istoria provenientei acesteia. De aceea, poti crea un arbore genealogic din poze, lipite pe ramuri.

Pernutele decorative si jucariile de plus sunt si ele de nelipsit din camera copilului. Le poti confectiona chiar impreuna cu el pentru a crea o apropiere si o comuniune ce va aduce satisfactie si parintilor si copilului.

Pentru un plus de prospetime in camera copilului, este binevenita creativitatea. Din orice material care este pe placul copilului, se pot confectiona fluturasi care poti fi atarnati de tavan sau lipiti pe perete. Acest lucru il va entuziasma si mai mult! Iar cu o anumita ocazie, ii poti asterne pe pat o lenjerie grozava cu tematica lui preferata. Pe magazinul online lenjerii-calitate.ro gasesti o varietate de lenjerii de pat pentru copii.

Nu trebuie sa uitam si de alte aspecte cum ar fi:

Siguranta decorului: acesta trebuie sa fie usor, sigur si sa nu poata fi deteriorat de copil.

Culorile: alegerea culorilor trebuie sa fie facuta in favoarea celor pastelate, iar decoratiunile sa aiba culori deschise pentru a crea o armonie si confort in camera copilului.

Domenii: Lifestyle

Vimsoft Digital Production SRL

Suntem o echipă de profesioniști cu experiență de peste 8 ani în domeniul furnizării serviciilor web. De la dezvoltatori web, designeri, până la editori, bloggeri și autori, toți avem același...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →