Cum se completeaza chestionarele auto?

Publicat pe 29 Noiembrie 2016
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

O data ce ati decis ca va urma sa va inscrieti la scoala de soferi, urmatorul pas este sa incepeti sa completati cat mai multe chestionare auto. Astfel nu numai ca veti putea sa va obisnuiti cu stilul de completare al acestora dar veti cunoaste si intrebarile care ar putea sa va puna in dificultate.

Chestionarele auto primul pas spre obtinerea permisului de conducere

Chestionarele sunt construite dintr-o serie de 26 de intrebari din care trebuie sa fie corecte 22. Platforma de examinare este realizata astfel incat daca gresiti 5 intrebari consecutiv atunci veti fi in mod automat respins. Daca in alti ani metodele de completare de chestionare auto era mai permisiva acum gratie acestui program nu este admis chiar oricine. Totusi este necesara o pregatire temeinica pe baza chestionarelor regasite in mediul online. Dar si aici trebuie sa va asigurati ca fiecare chestionar este actualizat conform legislatiei in vigoare. Pe site-ul nostru www.driveschool.ro veti putea sa gasiti intotdeauna atat chestionare auto care sa va ajute in procesul de invatare dar si cursuri teoretice. Acestea din urma au fost concepute special pentru cei care nu doresc sau nu au timp pentru a ajunge la cursuri.

Cu toate ca un curs online nu poate niciodata sa il egaleze pe cel care se desfasoara la sala de cursuri, totusi este un ajutor bine venit. Chiar si daca frecventati cursurile atunci este bine sa recapitulati teoria astfel incat la final sa stapaniti cat mai bine atat chestionarele cat si partea practica. Ambele probe sunt deosebit de importante pentru obtinerea permisului de conducere dar si pentru a putea parcurge examenul fara probleme.

In momentul in care va veti inscrie la scoala de soferi dar si pe parcurs veti cunoaste toate informatiile necesare dar si conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a va putea inscrie la examen fara probleme.

In prima instanta nu trebuie decat sa achitati taxa pentru cursuri, sa aduceti un dosar plic si o copie dupa cartea sau buletinul de identitate. Ulterior dosarul se va completa cu toate documentele necesare pentru a va putea inscrie la examenul pentru obtinerea permisului de conducere.

Drive School te invata cum sa fii sofer pentru toata viata

Scoala de soferi Drive School nu este una dintre acele scoli care va invata numai cum sa completati cat mai bine un chestionar, este locul unde veti dobandi cele mai multe cunostinte si veti primi pregatirea necesara pentru a deveni un sofer responsabil. In ziua de astazi nu sunt multi care sa va poata invata cum sa deveniti un sofer experimentat si ce trebuie sa faceti pentru a deveni unul. Instructorii nostri profesionisti sunt bucurosi sa isi impartaseasca experienta si cunostintele cu cursantii.

Pentru mai multe detalii si informatii nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru www.driveschool.ro unde veti gasi totodata si o serie de chestionare auto actualizate in permanenta dar si sfaturi utile legate de ce trebuie sa faceti pentru a obtine permisul de conducere.

DIRECTOR: Nicu Comandatu

Domenii: Afaceri, Auto, New Media

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!