Cum se explica pasiunea romanilor pentru ofertele tip «masini Germania » ?

Publicat pe 26 Martie 2019
Cand spunem calitate germana, cu totii avem in minte o ideea clara – si o garantie totodata – ca este vorba despre un lucru facut bine facut si cel mai probabil cu cea mai recenta tehnologie, ca va functiona impecabil si va rezista in timp.

Pasiunea romanilor pentru aceste masini este intr-adevar aproape legendara; este insa un mit faptul ca trebuie sa calatoresti pentru a gasi cele mai interesante si avantajoase modele de masini Germania second hand.

Cu atat mai mult atunci cand te gandim la domeniul auto, una din industriile care au adus faima economica modiala unor tari ca Germania si Japonia, consacrandu-le ca cei mai de succes producatori de masini din lume.

Pasiunea pentru calitatea germana si masini Germania

Nu mai este un secret pentru nimeni ca suntem pasionati de masinile nemtesti si vom cauta mereu calitatea germana.

Indiferent de tara in care au fost fabricate, reputatia buna pe care o au germanii se relfecta si in preferinta romanilor de a importa de acolo autoturisme rulate. Germania ramane unul dintre motoarele Europei, iar calitatea drumurilor din aceasta tara, care permite soferilor sa pastreze masinile rulate in stare buna, impreuna cu starea financiara multumitoare a germanilor, care face ca acestia sa schimbe masininile destul de freecvent, constituie argumenetele cele mai solide pentru care soferii romani aleg in continuare avantajele solutiei de achizite a masinilor din Germania.

Alege un furnizor de masini nemtesti de cea mai selecta calitate

 Exista deja in Romania un furnizor de top in materie de masini second hand nemtesti. Si nu doar originea masinilor, ci si calitatea serviciilor, pagina web si catalogul de produse sunt realizate la standarde germane : se numesc Autogeist si reunesc o echipa de oameni cu adevarat pasionati de masini Germania, pe care spiritul auto (« autogeist » chiar asta inseama!) i-a determinat sa puna la dispozitie romanilor un catalog cu modele second hand de masini dintre cele mai variate, in stare aproape impecabila si la un pret mai mult decat rezonabil.

Tot ce trebuie sa faci este sa rasfoiesti catalogul, atat pentru a gasi masina pe care doresti sa o cumperi, dar si pentru pura placere de a admira modele nemtesti. Daca timpul te preseaza si stii exact ce dotari vrei sa aiba viitoarea ta masina in varianta second hand, ai la Homepage o posibilitate foarte utila de cautare, pe criterii predeterminate (marca, model, anul fabricatiei, combustibil, caroserie sau toate combinate) ajungand astfel sa vizualizezi in timp record doar acele modele care te intereseaza.

Nu trebuie sa uiti ca ceea ce au in comun tote aceste modele este inaltul standard de calitate dupa care sunt selectate pentru a face parte din catalogul si stocul AutoGeist. Astfel, nu sunt incluse in catalog decat masini cu o vechime de maxim 5 ani, si cu maxim 150.000 de kilometri parcursi, cu toate verificarile mecanice la zi si aspect estetic impecabil.

 In ceea ce priveste cumpararea efectiva, potentialii clienti beneficiaza de mai multe posiblitati: plata integrala, credit sau leasing-ul prin parteneri agreati, cu experienta indelungata in leasing-ul auto si care ofera conditii foarte accesibile (Idea Leasing, BT Leasing, BRD Leasign etc.). Alege, asadar, sa achizitionezi viitoarea ta masina aici  de la specialistii AutoGeist, cu experienta de 10 ani in furnizarea de masini second hand.

Date contact :

0236.449.018

0740945736

office@autogeist.ro

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →