Cum se procedeaza in cazul unei inmormantari?

Publicat pe 21 Iunie 2018
Clipele pierderii unei persoane dragi pot fi cu greu descrise in cuvinte. Tristetea fara margini si dificultatea adaptarii la un astfel de moment ne pot lasa vulnerabili, punandu-ne la grea incercare. De aceea este necesar sa cerem ajutor de specialitate, pe langa sprijinul acordat de rude si prieteni.

Astfel, pentru a putea trece mai usor peste aceste momente nefericite, putem face apel la o firma de servicii funerare, care va raspunde cu profesionalism si empatie cerintelor noastre. Daca in trecut, aceste servicii erau costisitoare si ineficace, astazi ele sunt absolut necesare pentru buna organizare a unei inmormantari sau a unei incinerari.

In primul rand, este important sa facem apel la o firma de servicii funerare din Bucuresti care sa fie localizata in acelasi sector in care locuim. Astfel, se va putea interveni rapid in caz de deces, sau pentru orice fel de schimbari aparute pe parcurs. De exemplu, cei care locuiesc in Colentina sau in Pantelimon vor putea face cu incredere apel la o firma de servicii funerare din sectorul 2, care vor raspunde cu promptitudine solicitarilor.

Iata care sunt atributiile si procedurile preliminarii ale unei firme de servicii funerare in sectorul 2:

- Constatarea decesului la locul producerii sale de catre un medic specializat, pus la dispozitie de catre firma de servicii funerare.

- Declararea decesului si eliberarea unui certificat care sa ateste acest lucru.

- Obtinerea avizelor necesare de la Procuratura, SANEPID etc.

- Obtinerea locului de veci si reconditionarea acestuia.

- Intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare.

- Realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare (acolo unde este cazul).

- In cazurile speciale, se face si intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere.

Pe langa acestea, o firma cu experienta in domeniul serviciilor funerare va ofera pachete complete pentru organizarea ceremoniei de inmormantare, avand incluse toate acele produse necesare unui astfel de eveniment:

 - Sicrie de lux, traditionale, accesorii si garnituri corespunzatoare;

- Cruci din marmura, lemn, fier sau granit;

- Coroane, jerbe, buchete, precum si alte aranjamente florale;

- Monumente funerare, urne si felinare ornamentale;

- Catafalc cu lumini, Capac frigorific;

- Lumanari, Candele, Articole religioase etc.

Serviciile profesioniste care vin in sprijinul dumneavoastra includ de asemenea si procedurile delicate, precum toaletarea, imbalsamarea si asezarea in sicriu a persoanei trecute in nefiinta, precum si manipularea si transportul sicriului la capela si cimitir. Pe langa acestea, sunt asigurate si furnizarea de produse religioase si alimentare, specifice oranduielilor religioase, dar si punerea la dispozitie a unui restaurant propriu dedicat acestei pomeniri.

- prosoape, batiste, esarfe.

- coliva, colaci, pachete cu produse alimentare etc.

Astfel, o firma de servicii funerare din sectorul 2 Bucuresti va sta alaturi in aceste clipe grele si va ajuta sa economisiti bani, dar si timp pretios, pe care sa il petreceti alaturi de cei dragi in aceste clipe funeste. Echipa de profesionisti se va ocupa cu profesionalism de tot ceea ce este nevoie, pentru a cinsti cum se cuvine amintirea celui plecat dintre noi.

Domenii: Lifestyle

Adserving iAgency.ro SRL

iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →