Cum se utilizeaza aplicatia pentru examenul de la sala pentru obtinerea permisului?

Publicat pe 19 Noiembrie 2016
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Nu trebuie ignorat nici faptul ca examenul de la sala este usor de trecut avand in vedere ca este usor sa gresesti chiar si la cele mai superficiale lucruri. Atentia este un factor care nu trebuie sa lipseasca in momentul in care dati sala. Unele intrebari din chestionar pot sa para usoare si sa dati un raspuns gresit iar alte intrebari pot sa fie de-a dreptul grele care solicita sa va concentrati la maxim.

Pentru a va asigura ca atunci cand completati chestionare auto la examen o sa parcurgem pasii necesari incepand din momentul in care intrati pe usa salii de examen pana in momentul in care ati finalizat completarea acelui chestionar care v-a picat.

Pasii preliminari la examenul pentru obtinerea permisului

La intrarea in sala va trebui sa prezentati buletinul sau cartea de identitate iar dupa ce v-ati inregistrat veti primi un cod de bare pe care nu trebuie sa il indoiti sau sa il udati. Vi se va explica cum trebuie sa scanati codul de bare pentru ca fiecare candidat sa poata incepe sa completeze acel chestionar care i-a fost alocat.

Dupa scanarea codului de bare va aparea un numar de ordine si pentru completarea de chestionare auto va trebui sa apasati butonu ,,START”. Apoi selectati limba in care urmeaza sa se completeze chestionare auto si urmatoarea fereastra care va aparea este cea in care apar datele personale pe care trebuie sa le verificati.

Apasati din nou ,,START” si va aparea prima intrebare din seria de 3 intrebari pentru a va acomoda cu modul de completare. Aceste 3 intrebari nu sunt puse la calcul cu restul asadar indiferent de corectitudinea lor, acestea sunt doar de test.

Instructiuni privind pasii pe care trebuie sa ii faceti dupa apasarea butonului ,,START”

Selectati raspunsul corect prin apasarea pe butonul pe care este inscrisa litera cu varianta pe care o considerati corecta. Daca sunt mai multe raspunsuri corecte atunci apasati pe literele aferente acestora. Validarea raspunsului se face prin a apasa butonul ,,trimite raspunsul”. Atentie! O data ce ati validat raspunsul nu veti mai putea sa va intoarceti sa schimbati. Totusi o data ce ati inceput sa completati chestionare auto veti avea si optiunea de ,,raspund mai tarziu” dar numai dupa ce ati parcurs intrebarile de la inceput care sunt doar de proba.

Pe partea de sus a monitorului apare categoria pentru care se da examenul, cate intrebari au mai ramas, cate raspunsuri ati gresit, cate intrebari au fost in mod initial, cate raspunsuri exacte ati inregistrat dar si timpul ramas.

La aparitia mesajului de incheiere a testului veti primi rezultatul direct afisat pe ecran si nu uitati actul de identitate.

Orice anomalii pe care le observati in timpul examenului cand completati chestionare auto trebuie semnalate personalului care supravegheaza desfasurarea corecta a examenului. Asigurati-va ca respectati toti acesti pasi pentru a putea sa promovati examenul cu succes. Toate aceste informatii va vor fi furnizate aici la scoala de soferi Drive School si veti putea sta linistiti ca veti primi pregatirea necesara pentru a va descurca cat mai bine la examen. Pentru inscrieri dar si informatii utilizati datele de contact de pe site-ul nostru www.driveschool.ro.

Director: Nicu Comandatu

Domenii: Auto

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!